Televizyon
06 Mar 2024 12:36 Son Güncelleme: 06 Mar 2024 12:41

Yasemin Ilıcalı Yunus Emre için babasına yalvardı!

Survivor All Star'ın konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, kızının Yunus Emre'nin cezasının silinmesi için kendisine yalvardığını söyledi. Kızını hayatı boyunca ilk kez kırmak zorunda kaldığını belirten Ilıcalı, kurallar gereği Yunus Emre'nin cezasını kaldıramadığını ifade etti. İşte detaylar...

Ekranların fenomen yarışması Survivor All Star'da Yunus Emre sık sık ceza alıyor. Yunus Emre'nim bir cezası kaldığını öğrenen Yasemin Ilıcalı da cezanın silinmesi için babasından ricacı oldu.

Acun Ilıcalı ise bakın ne yaptı...

"YASEMİN'İ HİÇ KIRMAMIŞ OLABİLİRİM"
Konseyde Kırmızı takıma olanları anlatan Acun Ilıcalı, "Dün kızım Yasemin benimleydi. 'Baba Yunus Emre'nin bir cezasını lütfen affet' dedi, ancak ben de ona yaşı küçük ama yani sonuç itibarıyla bir hayat dersi vermek zorunda kaldım. Yasemin istiyor diye biz Yunus Emre'nin cezasını azaltamıyoruz. O yüzden Yasemin'i reddetmek zorunda kaldım, Yasemin de gerçekten çok üzüldü. Israr da etti olay 'baba lütfenlere' döndü. Ben Yasemin'i ne zaman kırdığımı hatırlamıyorum belki de hiç kırmamış olabilir sıkıntılı dakikalar yaşadım" dedi.

"ÖZÜR DİLERİM, YEMEK ÇALARKEN YAKALANDIM"
Yasemin Ilıcalı'nın ricasına şaşıran Yunus Emre ise "Çok özür dilerim, ben bu cezayı hak ettim Yasemin. Düşünmesi bile yeter. Çok ceza yediğimden dolayı yemek çalarken yakalandım. Çalışanları zor durumda bırakacak şekilde olduğu için bu cezayı yedim" diyerek mahcubiyetini belirtti.