Televizyon
29 Oca 2014 12:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Yaktınız beni hocam! Cüneyt Özdemir'i korkutan konuk!

Ekonomiye esprili yaklaşımıyla tanınan Prof. Dr. Osman Altuğ bu kez de Cüneyt Özdemir'i yakacak! VİDEO

Ekonomist Prof. Dr. Osman Altuğ, Türk ekonomisini bu kez ekranda yumurta kırarak anlattı. Son yıllarda kendisine sansür uygulandığını bu nedenle de çıkacağı programların bile iptal edildiğini söyleyen Altuğ, kredi kartlarını milletvekillerinin bile ödeyemediğini iddia etti.
Ekonomiyi anlatırken farklı üslubuyla zaman zaman eleştirilen kimi zaman da ekrandakileri kahkahaya boğan Prof. Dr. Osman Altuğ, uzun bir aradan sonra ilk kez ekrana çıktı. CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sorularını cevaplayan Altuğ, Türk ekonomisinin yeni bir dar boğaz yaşadığını, bekar sayısının arttığını milletvekillerinin bile kredi kartı borçlarını ödeyemediğini iddia etti.

"BANA SANSÜR UYGULANIYOR"

Türk ekonomisinde büyünün bozulduğunu ve yumurtanın da kırıldığını anlatan Altuğ, anlattıkları nedeniyle kendisine sensür uygulandığını iddia etti. Katılacağı TV programlarının bir şekilde iptal edildiğini de ifade eden Altuğ, CNN Türk'e gelirken aynı endişeyi taşıdığını, bunu da yönetmene açıkça söylediğini anlattı.

"YAKTINIZ BENİ HOCAM"
Program yapmaya devam edersem sizi yine ekrana beklerim diyen Özdemir, Altuğ'a "beni de yakacaksınız hocam" diye takıldı.