Gündem
03 Mar 2011 21:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

YA DAVA SULANDIRILMAK İSTENİYOR YA DA BİRİLERİ HEDEF GÖSTERİLİYOR!

NTV'nin eski yayın yönetmeni Mustafa Hoş TV 8'de Muhsin Yazıcıoğlu fezlekesinde adının geçmesini yorumladı...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Haber Aktif günün en trajikomik gelişmesini gündemine aldı. Savcılık Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünde şüpheleri aydınlatmak için yaptığı soruşturma sonucunda fezlekeyi hazırladı. Ancak olayın trajikomik olan yanı fezlekede Mirgün Cabas ve Mustafa Hoş’un da şüpheli olarak yer almasıydı.

NTV’nin eski yayın yönetmeni Mustafa Hoş telefonla katıldığı programda fezlekeyi yorumladı. Hoş olayı endişe verici olarak nitelerken ’dava sulandırılmak mı isteniyor’ diye sordu.

"İlk başta arayan arkadaşlar şaka mı diye sordular. Ama bu bir fezleke sonuçta. Bir takım aklıevveller bunu haber yaptı, manşetlerden verdi ama sonuçta olayın saçmalığı, saat farkı nedeniyle hata yapıldığı ortaya çıktı. Normalde komik geliyor ama ben endişeliyim. Ya durum sulandırılmak isteniyor bu fezlekeyle ya da birileri hedef gösteriliyor. Bu nedenle ben endişeliyim.

Kendimi bir Vodvil oyunu içinde hissediyorum. Herkesin birbirini başka türlü anladığı onun üzerinden yürüdüğü bir oyun gibi... Orada o telefonu aramayanı zaten haber merkezinde tutmazlar. Daha da garibi bu olay yaşandığında ben NTV’de çalışmıyordum, hiç bir bağım kalmamıştı."