Teknoloji
19 Şub 2021 12:32 Son Güncelleme: 19 Şub 2021 12:46

XIAOMI MI 11 İNCELEMESİ!

Xiaomi Mi 11 incelemesi ile sizlerleyiz. Xiaomi’nin piyasadaki en iyi telefonu olarak konumlanan Mi 11’in teknik özellikleri ve sunduğu avantajlar ile detaylı bir şekilde inceledik.

Xiaomi’nin en yeni amiral gemisi global lansmanı ile sunuldu. Sevgili takipçimiz Sezer’in bize incelememiz için verdiği Mi 11’in Çin versiyonu ve 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunuyor. Maalesef bu versiyonu globalde satışta olmayacak.

Kutu içeriğinde şarj aleti bulunmayan telefonun global versiyonunda ise şarj aleti olacağı müjdesini Xiaomi verdi. Böylece 55 Watt değerindeki GaN şarj cihazı telefon içeriğinde yer alacak detaylar arasında.

Qualcomm Snapdragon 888’i ilk kullanan telefon olan Mi 11, Çin versiyonu olması nedeniyle stabilite sorunları da yaşamakta. Genel kullanımda bir sorun olmasa da benchmark testlerinde çok farklı sonuçlar verdi.

Ses kalitesini arşa taşıyan telefonda Harman Kardon destekli hoparlörler, birçok bluetooth hoparlörlerden daha iyi performans sunuyor. Ekran kalitesi de 2K 120 Hz ve renk doğruluğunda en iyilerden biri konumunda.

Xiaomi Mi 11 telefonun diğer detaylarını videoda sizlerle paylaştık.

İyi Seyirler..