Teknoloji
30 Eki 2023 14:31 Son Güncelleme: 30 Eki 2023 14:31

Xiaomi 4 modelin fişini çekti! Artık yeni güncelleme almayacak…

Akıllı telefonlarına uzun süre güncelleme desteği veren Xiaomi, HyperOS'i duyurmasının ardından miadı dolan 4 cihazı için güncelleme desteğini sonlandırdı. İşte artık yeni güncelleme almayacak modellerin listesi…

Piyasada yüzlerce modeli bulunan Xiaomi, her yeni modelin tanıtılmasıyla artık miadı dolan cihazlarının da fişini çekiyor. Tıpkı diğer rakipleri gibi uzun vade güncelleme desteği sunan Çinli şirket, HyperOS güncellemesini duyurmasıyla birlikte 4 model için desteğini sonlandırma kararı aldı.

Bazı POCO ve Xiaomi modelleri yeni çıkan HyperOS güncellemesinden yoksun kalacak. Daha da önemlisi bu telefonlar artık hiçbir yeni özelliği almayacak. Sadece acil durumlarda güvenlik yaması için firma tarafından destek verilebilir. İşte desteği sona eren modellerin listesi...

XİAOMİ, 4 MODELİN DESTEĞİNİ SONLANDIRDI

Xiaomi’nin HyperOS arayüzünü duyurması ile MIUI güncellemeleri devam eden bazı modellerin fişi çekildi. Bu kapsamda aşağıda yer alan cihazlar HyperOS’un yanı sıra yeni bir özelliğe kavuşmayacak.

Pplware’nin haberine göre aşağıdaki cihazlar için güncelleme desteği sona erdi.

-POCO X3

-POCO X3 NFC

- Mi 10T

- Mi 10T Pro

Listedeki modeller HyperOS’un yanı sıra yeni bir MIUI özelliğini içeren güncellemelerden yoksun kalacak. Bunun yerine firma sadece acil durumlarda güvenlik veya acil durum güncellemesi için destek verebilir.

ETİKETLER
#Xiaomi #güncelleme