Gündem
22 Eyl 2010 10:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

VOLKAN'IN DÜĞÜNÜNDE BÜYÜK KRİZ! KİMİ ARAYIP 'GELMEYİN' DEDİ?

Fenerbaçe'nin kalecisi Volkan Demirel düğününe hangi önemli ismi çağırmadı?

Volkan nikahına Ali Şen’i de çağırmıştı. Fakat Yıldırım, “O gelirse, ne düğününe katılırım ne de şahitlik yaparım” diye şart koşunca, Volkan çaresizce eski başkanı arayıp ‘Gelmeyin’ dedi.

ÇIRAĞAN Sarayı’nda dün akşam Zeynep Sever’le dünya evine giren Volkan Demirel, bu özel gününde buruk bir mutluluk yaşadı. Demirel’in özel olarak telefon açıp düğüne davet ettiği Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, şimdiki başkan Aziz Yıldırım’ın, “O varsa ben yokum” diye kesin tavır koyması yüzünden törene gelemedi. Şansal Büyüka ve Ali Şen’in oğlu Metin Şen de Yıldırım’ın bu davranışını protesto ederek düğüne katılmadı.
Şimdi filmi en başa saralım ve ilk günden itibaren Volkan Demirel ile Aziz Yıldırım ve Ali Şen arasında neler yaşandı, onları anlatalım...
Birinci masayı istedi
Fenerbahçe camiasının önemli isimlerini tek tek telefon açarak düğününe çağıran Volkan, 45 gün önce Ali Şen’i de arar. Eski başkana davetini ileten Volkan, “Allah’tan bir mani çıkmazsa mutlaka gelirim” cevabını alır.
Geçtiğimiz perşembe günü Volkan, bu kez menajeri Erdinç Şehit ile birlikte Ali Şen’e telefon açıp, “Başkanım, dört tane protokol masamız var. Birinci masada Aziz Yıldırım, Mustafa Koç, Ali Koç, Nihat Özdemir, Mehmet Ağar;  ikinci masada Ayhan Bermek, Oğuz Çetin, Şansal Büyüka, Fatih Terim var.  Hangisini tercih ederseniz sizi o masaya alayım” diye sorar. Şen, “Tabii ki birinci masaya otururum” cevabını verir.
Protokol listesini görünce...
Düğünden bir gün önce, yani pazartesi günü Erdinç Şehit, Ali Şen’in oğlu Metin Şen’i arar... Şehit resmen bitik vaziyettedir, ne diyeceğini bilemez bir durumdadır:
- Metin, babana söyleyemiyoruz, Aziz Yıldırım Bey düğün listesini aldı; birinci protokole baktı ve babanızın ismini görünce ‘Ben ne bu düğüne katılırım ne de şahitlik yaparım’ dedi. N’olur babana uygun bir dille konuyu anlatabilir misin? Gelmemesi mümkün olabilir mi?
Metin Şen, “Ben karışmam. Volkan kendi arasın babamı. Nasıl davet ettiyse, gelmeme konusundaki maruzatını da kendi bildirsin” der ve telefonu kapatır.
Düğünden 32 saat önce
Metin Şen’den hiç beklemediği bir cevap alan Erdinç Şehit, Volkan’ı arayıp durumu anlatır. Milli kaleci de çok üzgün ve şaşkın bir vaziyettedir. Ama elinden gelen bir şey de yoktur. Düğünden tam 32 saat önce, yani önceki gün saat 12.00’de Ali Şen’e telefon açar:
- Başkanım ellerinizden öperim. Durumu size aksettirmişler sanırım. Ne kadar zor durumda kaldığımı anlatamam. Ben düğünden sonra eşimi alıp evinize geleceğim ve ellerinizden öpeceğim. N’olur yanlış anlamayın.
Şen, “Volkancığım, sana mutluluklar diliyorum. Ben düğününe katılmak için Bodrum’dan gelmiştim” der ve telefonu kapatır.

Sakın ha antu.com’da yazmaya kalkma!

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Volkan Demirel’in düğününde kendisini görmek istemediğini öğrenen Ali Şen, bu olayın duyulmaması için büyük çaba sarfetti. Hatta oğlu Metin Şen’i, “Sakın ha bu olayı antu.com’da yazmaya kalkma” diye uyardı.

Bu bir skandaldır

AZİZ Yıldırım’ın, “Ali Şen gelirse ben yokum” diyerek Volkan Demirel’e rest çektiğini öğrenince hemen Şen’i aradık. Eski başkan, karşılaştığı bu durum nedeniyle çok kırgındı. İçinde bulunduğu ruh halini ve duygularını şöyle dile getirdi: “Fenerbahçe’yi kimin yönettiği ortada. Bir oyuncusunun en mutlu gününde böylesine küçüklük gösteren bir başkan yönetiyor kulübü. 35 yıldır Fenerbahçe’nin içinde yer alan ve iki kez taraftarın gözyaşları içinde görevine veda eden bir başkana yapılacak iş mi bu? Bu bir skandaldır.”

Ali Şen gitmezse biz de gitmeyiz

VOLKAN Demirel’in düğüne davet ettiği isimler arasında Ali Şen’in oğlu Metin Şen, Lig TV yorumcusu Şansal Büyüka da vardı. Ancak üçü de Aziz Yıldırım’ın, Ali Şen’e koyduğu tavrı protesto ederek düğüne gitmediler.

İmzayı atıyorum ama şampiyonluk istiyorum

FENERBAHÇE ve Milli takımın kalecisi Volkan Demirel dün gece Çırağan Sarayı’nda kıyılan nikahla Zeynep Sever ile hayatını birleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Ali Koç yaparken damadın nikah şahitliğini ise Aziz Yıldırım yaptı. Aziz Yıldırım, tören sırasında, Volkan’a Îmzayı atıyorum ama bunun karşılığında senden şampiyonluk istiyorum’ diye takıldı.

Alex dışında herkes katıldı

Çiftin düğün pastasını Feneryolu’nda pastanesi bulunan eski takım arkadaşı Deniz Barış hediye etti. 5 katlı pastayı gelin ve damat birlikte kesti. Düyünde Enbe orkestrası müzikleriyle konuklara müzik ziyafeti çekti. Geceye Volkan Demirel’in takım arkadaşlarının eşi hasta olan Alex dışında tamamı katılıren, Beşiktaş’tan kaleci Hakan, Cenk, İsmail Köybaşı, Rüşü Rençber, Bursaspor’dan kaptan Ömer Erdoğan, Galatasaray’dan Arda Turan,  Servet Çetin, eski futbolcu Fatih Akyel, Yılmaz Vural, TFF Başkanı, eşleriyle katıldı.