Televizyon
18 Kas 2014 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:55

Urfalıyam Ezelden dizisinde oyuncuları rahatsız eden gelişme!

Dizilerin peş peşe final yaptığı bu sezon, seyirciler en çok Urfalıyım Ezelden için tepki gösterdi.

5. bölümde finali bile çekilmeden yayından kaldırılan Urfalıyım Ezelden’in ekibi, dizinin başka kanalda devam etmesi için ortalama yüzde 10 ücret indirimi yaptı. 

Dizilerin peş peşe final yaptığı bu sezon, seyirciler en çok Urfalıyım Ezelden için tepki gösterdi. Urfalı bir ailenin İstanbul’a göç hikâyesini anlatan Gold Film yapımı dizi, ilk birkaç hafta iyi reyting sonuçlarına ulaştı.

Biz demeden bitmez!

Ancak daha sonra reytingler hızla düştü. Haftalık bölüm maliyeti 750 bin TL olan diziyi Kanal D, zarar ettiği için 5. bölümde final bile yaptırmadan bitirme kararı aldı. Ancak aralarında İbrahim Tatlıses’in de yer aldığı dizinin seyircileri, sosyal medyada kampanya başlattı. Urfalıyım Ezelden’in başrol oyuncuları Bülent İnal ile Öykü Gürman, kampanyaya “Biz bitti demeden bitmez” diyerek destek verdi. Yapımcı Faruk Turgut, 3 kanalla görüşüp sonunda Star TV’yle el sıkıştı. 22 Kasım akşamı ilk bölümü yayınlana cak olan dizinin devam etmesi için ekibin ortalama yüzde 10 ücret indirimi yaptığı ortaya çıktı. Düşük ücret alanlara dokunulmadı ama yüksek ücret alan bazı oyuncu ve ekip çalışanları yüzde 20’ye kadar indirime gitti.