Magazin
01 Şub 2024 12:01 Son Güncelleme: 01 Şub 2024 12:03

Uraz Kaygılaroğlu'nun acı günü! Dedesi hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından dedesi Hasan Kaygılaroğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. Dedesinin yanında büyüyen Kaygılaroğlu, duygusal bir mesajla dedesine veda etti.

Uraz Kaygılaroğlu'nun 96 yaşındaki dedesi Hasan Kaygılaroğlu hayatını kaybetti. Uraz Kaygılaroğlu, dedesi Hasan Kaygılaroğlu için duygusal bir paylaşım yaparak herkesi duygulandırdı.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 96 yaşındaki dedesi Hasan Kaygılaroğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Babasını daha 4 yaşındayken kaybeden Uraz Kaygılaroğlu'nu dedesi büyümüştü. Ünlü oyuncu, Hasan Kaygılaroğlu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Dedeciğim, biriciğim, güzel yüreklim. sen benim tanıdığım en dürüst en kıyak insandın. meyven, kabak çekirdeğin, aksiyon sineman tamamsa başka bir şey aramazsın. Birisi seninle inatlaşmadı mı, tane tane anlattı mı kızmaz anlarsın. sabah şöyle bi 5-10 km yürüdün müydü tamam. akşam vaktine doğru bi kaç el tavla bitti gitti.

Anlatırdın hep. Savaş görüp, 16-17 yaşlarında İstanköy'den kayıkla Bodrum'a yanaşmış. bi akrabaların varmış Çukurcuma'da onların yanına gidene kadar sokaklarda kalmış, mendil, çorap satmışsın. bi başına İstanbul'da yaşamayı başarıp anneanneme göz koymuşsun:) bir oğul ve bir kız çocuğu sahibi olmuş onlara da aslanlar gibi bakmışsın. anneannem kazandıklarını değerlendirmiş, sen hep çalışmışsın. Mahmutpaşa'da esnaf olmuş, bu sefer çorap makinası ve iğnesi satmışsın( ne ilginç bir meslek diye düşünmeden edemezdim)

Buradan sonrası da benden olsun. beni bi hafta sonu parksız, bisikletsiz bırakmadın.tavla oynamayı, iyi insan olmayı, dürüst yaşamanın anlamını sen öğrettin. çalışkanlığı da sende gördüm, emekliliğin tadının nasıl çıkarılacağını da. bayram namazına da seninle gittim,teravih namazına da. sonra gitmeyi bırakınca da kızmadın. açık fikirli adamdın, onaylamadığın şeye keşke yapmasan der karışmazdın. en azından bana. hep güvenir sırtımı sıvazlardın. akıllı çocuksun diye severdin beni. ben de seni çok severdim dede çok. J burgere de sen götürürdün, sahilde kayıkçı arkadaşlarının yanına da.

Fenerbahçe mahallesinde hasan'ın torunu olmanın imtiyazlarını yaşattın bana. dede oldun, baba oldun. herkese oldun bi bana değil, kapın sofran hep açıktı. eski alışkanlık herhalde herkese çorap hediye ederdin. bi insan bu kadar meyve yer mi arkadaş diye hayret ederdik kuzenlerle. bi de 96 yaşındasın diye mi ne hep hiç ölmicek herhalde diye gülerdik aramızda :((((( Seni çok seviyorum dedem, Allah rahmet eylesin."