Gündem
22 Nis 2011 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:16

ÜNLÜLERİN İNCE KALMA SIRLARI BU KİTAPTA!

Diyet uzmanı Banu Kazanç, ünlü isimlerin nasıl zayıfladıklarını bir kitapta topladı..

Hülya Avşar, Gani Müjde, Metin Uca, Ayşegül ve Muharrem Toplusoy, Erengül Ulusoy gibi pek çok tanınmış ismin diyetisyenliğini sürdüren Banu Kazanç’tan YEDİKÇE ZAYIFLAMAK VE ZAYIF KALMAK için beslenme önerileri Alfa Yayınları’ndan çıktı.

Banu Kazanç, hemen her kesimden, kadın-erkek-çocuk olmak üzere her yaş grubundan, iş dünyası, sanat dünyasından ünlüler ve siyasetçilerin de yer aldığı geniş ve farklı sosyal yapıda gruplara sağlıklı beslenme konusunda danışmanlık yapıyor.

Meslek hayatını Nişantaşı’ndaki ofisinde sürdürüyor. Danışanlarına bugüne kadar edindiği deneyimlerimi aktararak sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmelerini, bunu bir hayat tarzı olarak benimsemelerini ve bu bilgileri yaşantılarına yansıtmalarını hedefliyor.

Bu çalışmalarımın yanı sıra, yazılı basında günlük, haftalık ve aylık dergilerde, gazetelerde yazılar yazıyor, uzmanlık alanıyla ilgili pek çok televizyon kanalında programlara konuk oluyor. Yine pek çok farklı platforma konuşmacı olarak katılıyor ve çeşitli dernekler adına seminerler düzenliyor.