Spor
06 Oca 2022 17:54 Son Güncelleme: 06 Oca 2022 18:27

Ünlü spor yorumcusu ortalığı karıştırdı: “Tetiği babası gibi çekiyor"

NBA’de oynanan Washington Wizards - Houston Rockets müsabakasının son anları büyük heyecana sahne oldu. Kevin Porter Jr.’ın son saniye üçlüğü, Wizards’ı yıkarken, maçın yorumcusu Drew Gooden, öyle bir yorum yaptı ki, sosyal medya ve spor kamuoyu birbirine girdi.

Gelecek vadeden Türk oyuncu Alperen Şengün’ün takımı Houston Rockets, deplasmanda Washington Wizards’ı 114-111’lik skorla mağlup etti. Kevin Porter Jr.’ın muhteşem üçlüğü ev sahibini üzerken, Wizards seyircileri büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

Ancak tek hayal kırıklığı skor değildi. Spor yorumcusu Drew Gooden, basketin tekrarını izlerken, “Kevin Porter Jr., tıpkı babası gibi tetiği ne zaman çekeceğini biliyor” dedi. 

Ancak bu yorumda büyük bir yanlışlık vardı. Zira Kevin’ın babası 1993’te bir kızı öldürmüş ve 4.5 yıl hapis yatmıştı. Ardından 2004 yılında bir barda vurularak öldürülmüştü. 

Gooden’ın muhtemelen daha önce Washington Bullets forması giyen ve dört kez NBA asist kralı olan Kevin Porter ile karıştırıp bu gafa imza attığı düşünülüyor.