Televizyon
14 Mar 2015 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:07

Ünlü spikerin ilk eşi canlı yayına geldi ve...

Bir dönemin ünlü spikeri, TRT'nin tek kanallı yıllarının efsane ismi Mesut Mertcan yaşadığı dramla herkesi üzdü.

Mesut Mertcan'ı terkeden ikinci eşi Güler Hanım 'ev vaad edilince' geri dönme kararı aldı. Mesut Mercan 'ı şoke eden ise eski eşinin 'tapu benim üzerime olsun' çıkışı oldu.

Mesut Mertcan ATV canlı yayınında Zahide Yetiş'in programıdna başına gelenleri anlattı. Aytıldğı eşi Güler hanım, önceki gün, maddi nedenler ile ayrıldıklarını anlatıp: "Küçücük bir evimiz olsaydı belki böyle olmazdı. Bazen insan maddi ve manevi yönden kendine yetmiyor. Ben Mesut Bey 'i bırakmış değilim. Evim olsa yine bırakmış değilim" demişti.

MESUT MERTCAN BARIŞIRIM DEDİ AMA ŞOK OLDU

Mesut Mercan 'ın 'barışırım' dediği eşi ATV onlara bir ev bulma sözü verince fikir değiştirdi ancak bu durum ünlü spikeri çok kırdı.

Mesut Mercan  asıl şoku ise eski eşi Güler Hanım 'evin tapusu benim üzerime olsun" sözlerini duyunca yaşadı.

ANKARA'DA ONUN BİR DEĞİL ÜÇ EVİ VAR

Mesut Mertcan'ın ilk evliliği yaptığı ve 'hayatımın aşkı' dediği Aysel Hanım ise canlı yayında yaşananlardan sonra telefon ile yayına bağlanıp 'Nasılsın Mesut?' diyerek söze başladı ve şu teklifi yaptı:

"-Yayını izleyince çok üzüldüm. Sabah Mesut'la konuştum. Bayağı üzüldüm. Mesut böyle şeyleri hak etmedi. Mesut buyursun gelsin. Ankara'da onun bir evi değil 3 evi var. "

Bunların ardından dün canlı yayına Mesut Mertcan'ı görmeye gelen Aysel Hanım, ünlü spikeri çok duygulandırdı. Zahide Yetiş'in stüdyoya konuk ettiği Aysel Hanım, "Mesut benim çocuklarımın babası. Başımın tacı" dedi. Zahide Yetiş'in "en son ne zaman elini tuttunuz" sorusuna, "Çocuklarımın düğününde dans ettik" diye yanıt veren Aysel Hanım, Mertcan'ın son eşi Güler Hanım telefon ile yayına bağlanınca çok bozuldu ancak sesini çıkarmadı.