Gündem
05 Kas 2013 17:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

ÜNLÜ REKLAMCI MERTER HANGİ AJANSLA ANLAŞTI?

TV programcısı Ender Merter, “Harf Devrimi” tarihi olan 1 Kasım'dan itibaren Türkiye'nin ilk reklam ajansı İlancılık'ta

Reklam sektöründe 30 yılı aşkın bir deneyime sahip reklamcı, yazar ve TV programcısı Ender Merter, “Harf Devrimi” tarihi olan 1 Kasım’dan itibaren Türkiye’nin ilk reklam ajansı İlancılık’ta.

Merter ile İlancılık; deneyimleri paylaşmak, yeni reklamcı adaylarını sektöre kazandırmak, markalara özel ve sürdürülebilir yeni çözümler üretmek için bu işbirliğinin ilk adımını birlikte attılar.

Sektöründe uzun yıllar ajans başkanı ve üst düzey yönetici olarak çalışan Merter, halen Reklamcılar Derneği “Yaşam Boyu Üyesi”, Reklamcılık Vakfı Kurucu/Yönetim Kurulu üyesi ve Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Cumhuriyet Müzesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Yazıları ile birçok dergi ve gazeteye katkıda bulunan Merter, Bloomberg HT kanalında her Cuma canlı yayınlanan “Reklamarkası” adlı programı da hazırlayıp sunuyor.

 Bugün olduğu gibi 100 yılı aşkın geçmişinde pek çok ulusal ve global markaya hizmet veren İlancılık Reklam Ajansı ise sektörde “reklamcılığın okulu” olarak biliniyor. İlancılık, kuruluşundan gelen yenilikçi ruhu sürekli koruyarak genç ve dinamik kadrosuyla markalarına hizmet vermeye ve ses getiren kampanyalara imza atmaya devam ediyor.