Magazin
19 Tem 2023 12:31 Son Güncelleme: 19 Tem 2023 12:36

Ünlü manken Gigi Hadid 'uyuşturucu'dan tutuklandı

Dünyaca ünlü top model Gigi Hadid, bavulunda uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesiyle tutuklandı. Hadid, bin dolar kefaletle serbest bırakılırken sözcüsü de olayı doğruladı ve "Madde gittiği bölgede yasaldı. O yüzden sicili temiz kaldı" dedi. İşte uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanan Gigi Hadid'ten paylaşım.

Dünyaca ünlü top model Gigi Hadid, bavulunda uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesiyle tutuklandı. Hadid, bin dolar kefaletle serbest bırakılırken sözcüsü de olayı doğruladı ve "Madde gittiği bölgede yasaldı. O yüzden sicili temiz kaldı" dedi. 

Aile içi olaylarla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve arkadaşı, tatile gittiği Karayipler bölgesinin batısındaki Cayman adalarında uyuşturucu madde bulundurma suçundan tutuklandı. Valizlerinde uyuşturucu madde bulunduran Gigi Hadid'in tutuklandığı doğrulandı. 

"SİCİLİ TEMİZ KALDI, TATİLİN TADINI ÇIKARIYOR"

10 Temmuz'da yaşanan olay sonrası cezaevine giren Hadid ve arkadaşının bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Hadid'in sözcüsü de konuya ilişkin bir açıklama yaparak olayı doğruladı. Sözcü, açıklamasında "Gigi, New York'ta yasal olarak kullanılan tıbbi lisanslı bir uyuşturucu maddeyle seyahat ediyordu. Bu madde, aynı zamanda Büyük Cayman'de de 2017'den beri yasal. Dolayısıyla onun sicili temiz kaldı ve adadaki zamanının tadını çıkarıyor" dedi.

Hadid ise arkadaşıyla çıktığı tatilden fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıp, "Sonu iyi biten tüm şeyler iyidir" notunu düştü.