Gündem
08 Mar 2011 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:06

ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI TÜRK DİZİSİNDE OYNAYACAK!

Hollywood sinemasının dünyaca ünlü oyuncusu Kevin Bacon, hangi dizinin iki bölümünde boy gösterecek? İşte detaylar&...

Yapımcı Ömer Erbil, 'Acı Hatıralar' isimli yeni dizisinin ilk iki bölümünde oynaması için, dünyaca ünlü oyuncu Kevin Bacon'la anlaşma imzaladı!
 
BU ÜÇÜNCÜ YILDIZ
'Sultanın Sırrı' isimli sinema filminde Hollywood oyuncuları Mark Dacascos ve Emmanuel Bettencourt'u oynatan yapımcı Ömer Erbil, Türkiye'ye başka bir yıldızı daha getiriyor. Erbil, yeni dizisi olan 'Acı Hatıralar'ın ilk iki bölümünde oynaması için Kevin Bacon'la geçtiğimiz günlerde anlaşma imzalandığını söyledi.

NEREDEYSE AYNI ÜCRET
Cemal Hünal, Kutsi, Aydan Şener ve Şerif Sezer'in de rol alacağı dizide Bacon, Fransız bir ajanı canlandıracak. Yapımcı, Bacon'ın alacağı ücretle ilgili olarak da şu açıklamayı yaptı: "Türk oyuncuların istediği bölüm başı ücretle arasında çok büyük bir uçurum yok."
***
Marc Dacascos ve Emmanuel Betencourt'un rol aldığı 'Sultanın Sırrı' isimli filmin yapımcısı Ömer Erbil, 'Acı Hatıralar' isimli yeni dizisinde ünlü yıldız Kevin Bacon'ı oynatacağını açıkladı. Proje için yabancı oyuncu görüşmelerine devam ettiklerini söyleyen Erbil, "İlk iki bölüm için Kevin Bacon ile görüştük ve anlaştık" dedi. Kevin Bacon'ın bölüm başına istediği ücret ile Türk oyuncuların istediği ücret arasında çok büyük bir uçurumun olmadığını söyleyen Erbil, ünlü oyuncunun aldığı parayı açıklamaktan kaçındı.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Eski bir İstanbul beyefendisinin; kızı, damadı ve torunları arasındaki kuşak çatışmasının anlatıldığı dizide; Kevin Bacon bir Fransız ajanı canlandıracak. Kutsi ve Cemal Hünal'ın zıt karakterli iki kuzeni oynayacağı dizide; Nil Erkoçlar, Merve Sevi, Emin Olcay, Şerif Sezer ve Aydan Şener gibi isimler de rol alacak. Dizinin konusu gereği bir konakta geçtiğini söyleyen Ömer Erbil, İstanbul'da bulduğu bir ahşap konağı, önce bölgesel olarak yakacağını ardından da yeniden restore edeceğini söyledi