Magazin
01 Eki 2013 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

ÜNLÜ HABER YÜZÜNE ESKİ KAYNANA ŞOKU; NE KADAR TAZMİNAT İSTEDİ?

Kemal Gülman'a açtığı boşanma davasıyla adından söz ettiren Feryal Gülman, şimdi de gelini Ece Özbek'le mahkemelik oldu.

Kemal Gülman'a açtığı 200 milyon TL'lik boşanma davasıyla adından söz ettiren Feryal Gülman, şimdi de gelini Ece Özbek'le mahkemelik oldu. Gülman, gelininin sözlerinin "Şeref, haysiyet ve saygınlığını rencide ettiğini" iddia ederek 50 bin TL tazminat istedi

Feryal Gülman'ın açtığı boşanma davasından bir gün önce Kemal Gülman'ın ilk evliliğinden olan oğlu Lemi Gülman ile dünya evlenen Ece Özbek, Feryal Gülman hakkında "Bebek'te bulunan 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey'den almış. Bunun yanı sıra birçok şeyi üzerine geçirmiş. Demek ki mal varlığı için uzun zamandır plan yapıyormuş. Ben Feryal Hanım'ı çok severim ama burada durum çok farklı... Boşanma davasının açıldığını bile gazetelerden öğrendi. Şimdi kimseyle görüşmüyor, konuşmuyor. Böyle bir durumda Feryal Hanım halen mal varlığı istiyor. Uzun zamandır bunu planlıyormuş gibi garip bir durum var" açıklamasını yapmıştı.

50'ŞER BİN TL İSTEDİ
Feryat Gülman, hem gelini Özbek'in açıklamaları hem de 30 Temmuz tarihli eşini bir işadamı ile aldattığı iddiasıyla ilgili ‘Kazanova A.Ş.' başlıklı haberi kaleme alan gazete aleyhine İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. Gülman, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığın kaydederek, iddiaların şeref, haysiyet ve saygınlığını rencide eder nitelikte olduğunu, Türk toplum yapısının temelini oluşturan örf adetlere aykırılık içerdiğini, çirkin itham ve iftiralarda dolu olduğunu, 21 yıllık evlilikleri boyunca hiçbir şekilde aldatmadığını, her zaman evliliğin getirdiği sorumluluk çerçevesinde yaşadığını belirtti. Yaşadığı üzüntü nedeniyle hem gelini hem de gazete aleyhine manevi zararına karşılık 50'şer bin TL'lik 'alacak' talebinde bulundu.