Televizyon
20 Ağu 2012 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN KIZI HANGİ SORUYA YANIT VEREMEDİ?

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan ünlü futbolcunun kızı öyle bir soruya yanıt veremedi ki!

Atv’de yayınlanan ve Kenan Işık’ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli yarışma bayramda da para dağıtmaya devam etti..

Sevilen yarışmaya bir önceki bölümden devam eden Duygu Sancaklı hem kendisini ve kazandığı parayı riske etmeden 30 bin TL ödül kazandı. Ancak yarışmacının asıl özelliği sonraki dakikalarda ortaya çıktı..

Koç Üniversitesi’nde ekonomi son sınıf öğrencisi olan Duygu Sancaklı yarışmaya kuzenleriyle birlikte gelmişti. 8. soru ile yarışmaya kaldığı yerden devam eden 22 yaşındaki Duygu Sancaklı, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Boşnakça bilgisiyle diğer yarışmacılardan ayrıldı.

Kenan Işık’ın "Siz Bosnalıyım diyince aklıma geldi. bir futbolcu var, Saffet Sancaklı, o da Bosnalıydı" sorusuna, Duygu Sancaklı, "evet babam" diye yanıt verdi.

ALİYA İZZETBEGOVİÇ’İ BİLEMEDİ

Kazandığı parayı yüksek lisans eğitimi için harcamak isteyen Duygu Sancaklı, 60 bin liralık sorunun yanıtını bilmediği için, 30 bin liralık çeki alarak yarışmaya veda etti ancak, bu arada Kenan Işık’ın yarışma dışı sorduğu "Aliya İzzetbegoviç kimdir diye sorsam bilir misiniz?" sorusuna da "hayır" diye yanıt verdi.

Kenan Işık’ın sorduğu Aliya İzzetbegoviç, Yugoslavya’nın dağılma sürecinde Bosna Hersek’in kurucu başkanı ve Sırp Milliyetçilerine karşı verilen iç savaşta Bosnalıların önderleriydi.

İŞTE O ANLAR :