Magazin
01 Haz 2015 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Ünlü ekran yüzünün 'sır aşkı' Instagram'da patladı! (Medyaradar/Özel)

İkisi de eşlerinden bir süre önce ayrılan çiftin dedikodu kulislerinde dolaşan beraberlikleri Instagram'da paylaştıkları fotoğraflar sonucu doğruluk kazandı.

Habertürk ekranlarının başarılı ismi, ünlü gazeteci Balçiçek İlter ile işadamı Ercan Canmutlu beraberliği doğru çıktı. Bir süredir dedikodu kulislerinde konuşulan birlikteliğin ilk beraber fotoğrafını Ercan Canmutlu Instagram hesabından paylaştı ve Balçiçek İlter için "öbür yarım" diye yazdı...

Balçiçek İlter'in ilk evliliğinden Lal ve Kuzey isimli 8 yaşında ikizleri, Ercan Canmutlu'nun ise 12 yaşında bir oğlu var...

Çift önceki gece Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer ile Prof.Dr.Cihan Uras'ın oğlu Ahmet Uras'ın düğünündeydi.

Ali Koç, Nihat Özdemir, Ahmet Çalık, Mehmet Ali Aydınlar, Demet Akbağ, Emre Belözoğlu, Burcu Güneş gibi isimlerin katıldığı düğünde nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı. Gecede Mustafa Ceceli ve Ebru Gündeş sahne aldı.





MEDYARADAR/ÖZEL