Magazin
18 Haz 2019 10:29 Son Güncelleme: 18 Haz 2019 12:27

Ünlü ekran yüzü şokta! 10 yıllık evliliğine ihanet gölgesi düştü!

24 TV’nin deneyimli moderatörü Beyza Hakan Özek'in 10 yıllık evliliğine ihanet gölgesi düştü...

Beyza Hakan Özek'in 10 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Murat Özek'in iş arkadaşı Selen T. ile birlikte olduğu dedikoduları bir süredir gündemdeydi.

Son 6 aydır evine neredeyse hiç gelmeyen Murat Özek'in iddialara göre çalıştığı şirketten arkadaşı Selen T. ile uzun süredir beraber olduğu ortaya çıktı.

Çift son olarak Selen T.nin eski eşinden olan oğlunun sünnet düğününde bir araya geldi.

Düğün boyunca neredeyse hiç ayrılmayan Murat Özek ve Selen T.’nin görüntüleri davetlilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhanetin ortaya çıkmasının ardından Beyza Hakan'a boşanma davası açan Murat Özek maddi durumunun iyi olmadığını ileri sürerek Beyza Hakan'a nafaka ve tazminat ödemeyi reddetti.

Ancak Murat Özek'in sevgilisi olduğu iddia edilen Selen T.’nin oğlunun geçtiğimiz haftaki sünnet düğününde sahneye çıkan dansöze defalarca para taktığı görüntülerde açıkça görünüyor.

Olayın ortaya çıkmasının ardından maddi manevi zor günler yaşayan Beyza Hakan'ın en büyük üzüntüsü ise çocuklarının geçirdiği travma. Murat Özek'ten olan 10 ve 6 yaşlarında kız ve erkek iki çocuğun pedagojik destek aldığı öğrenildi.

Deneyimli ekran yüzü Beyza Hakan'ın eşi tarafından uğradığı bu ihanet şoku daha uzun süre medya dünyasında gündem olacak gibi.

BEYZA HAKAN KİMDİR?

Turizm Otelcilik Lisesi mezunu olması dolayısı ile turizm işletmeciliği ve sonrasında halkla ilişkiler eğitimi görmüş ancak yerel radyolarla birlikte başladığı yayıncılıktan yana tercihini kullanmıştır.

Antalya'da yayın yapan ETV 'de sunuculuk yaparken teklif üzerine Kanal 7 ile anlaşarak İstanbul'a yerleşmiştir. Kanal 7'de çalıştığı 7 yıl boyunca hafta sonu haberleri, gece kuşağını sunmuş, Ülke TV açıldığında gündeme ilişkin programlar hazırlayıp sunmuştur. 2006'da 24 TV' ye transfer olan Beyza Hakan bu süreçte moderatör sabah, moderatör gece, iç ve dış branş bültenlerini sunmuş, Sözden Öte, Orada Neler Oluyor programlarını hazırlayıp sunmuştur. 2008'de ise arkadaşı Murat Özek’le evlenmiş, bu evliliğinden bir kız ve bir erkek çocuğu olmuştur. Halen Kahve Molası ve Kayıtdışı programlarını sunmaktadır.

RTGD En iyi gece bülteni, IRU alkışı hakkedenler en iyi sunucu ödülü, yaptığı haberler nedeniyle "tüketici hakları ödülü", IBB başın ve spor ödülü, Balkan Üniversitesi Kızılelma gibi ödüllere layık görülmüştür.

 

ETİKETLER
#beyza hakan #24 tv