Televizyon
28 Ara 2013 19:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Ünlü ekran yüzü Medyaradar'a açıkladı! Bloomberg HT'den neden ayrıldım?(Medyaradar/Özel)

Kuruluşundan bu yana görev yaptığı Bloomberg HT ile yollarını ayıran ekran yüzü ayrılığının perde arkasını Medyaradar'a açıkladı.

Bloomberg HT'nin güzel ekran yüzlerinden İpek Kaplan Köseoğlu ile kanalın yollarının ayrıldığını duyurmuştuk. İpek Kaplan Köseoğlu Medyaradar'a gönderdiği maille ayrılığının nedenlerini şöyle açıkladı:

Saygıdeğer editör arkadaşlarım, bugün çıkan şahsıma ilişkin haber nedeniyle kısa bir açıklama yapmak istedim. Kuruluşundan bu yana görev yaptığım Bloomberg HT TV'den KENDİ İSTEĞİMLE  karşılıklı iyi niyet ve saygı çerçevesinde ayrılmış bulunmaktayım. Zira Nisan 2013'te A.B.D.'de ilk çocuğum Mehmet Kaan'ı dünyaya getirdim. Şahsım adına bir annenin öncelikli görevinin "annelik" olduğuna inanıyor ve bir takım kişisel hırslar uğruna günde 11 saatimi çocuğumdan ayrı geçirmeyi hele ki şu aşamada asla düşünemiyorum. Ancak aile yaşantım ve işim arasında denge kurabileceğim başka projelerle, inşallah yakın zamanda çok sevdiğim işime yani ekranlara geri döneceğim. Ekonomist olmamın bana kattıklarıyla kendi alanımda yaptığım röportajlar ve programlarla Bloomberg HT TV'de çok keyifli, başarılı işlere imza attık. Bu vesile ile bir kez daha onlara teşekkür ediyorum. Dolayısıyla Ciner Grubu ile yine çalışmalar yapabiliriz. Bilginize sunar, kolaylıklar dilerim.

İpek Kaplan Köseoğlu.

MEDYARADAR/ÖZEL