Gündem
20 Nis 2024 21:35 Son Güncelleme: 20 Nis 2024 22:16

Ünlü AVM'de yangın paniği! 'Nefes almak mümkün değildi'

İstinye'deki ünlü bir AVM'de yangın çıktı. Yangının nedeni henüz bilinmezken, duman tüm alışveriş merkezini kapladı.

İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin -4. katında bulunan otoparkta bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
İtfaiye ekipleri yanan otomobili söndürürken dumanların kapladığı AVM'nin içinden görüntüler, cep telefonu kamerasına yansıdı.

"NEFES ALMAK MÜMKÜN DEĞİLDİ"
CNN Türk Haber Programları Müdürü Onur "Herhangi bir tahliye anonsu yapılmadı, insanlar kendileri çıktılar. Nefes almak mümkün değildi, elbette büyük bir panik yaşandı.Şimdi içerideki duman tamamen tahliye edildi. İnsanlar yeniden içeri alınmaya başlandı." bilgisini paylaştı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Çıkan yangına ilişkin açıklama yapan İstanbul Valiliği herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını ifade etti. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"20.04.2024 günü saat 20.50 sıralarında Sarıyer İlçesi Pınar Mahallesi’nde bulunan İstinyepark Alışveriş Merkezi’nin otopark bölümünde yangın çıkmıştır. Yangın, AVM görevlileri tarafından söndürülmüş olup, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır.

Olay yeri itfaiye ekipleri tarafından kontrol edilmiş olup, yangının çıkış sebebi, itfaiyenin incelemesi sonrasında belirlenecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."