Televizyon
21 Nis 2010 11:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:14

''ÜLKEMDE KÖŞE YAZARI SAYISI 3-4 TANE GERİSİ YAZAR KASA!..'' VOLKAN KONAK'TAN ŞOK SÖZLER!..

Saba Tümer'in programına katılan Volkan Konak açtı ağzını yumdu gözünü.Hangi yazar için neler söyledi?

CNN Türk’te ekranlara gelen Saba Tümer ile Bu Gece programının konuğu son dönemde Show TV’de yaptığı Kuzeyin Oğlu isimli programıyla büyük beğeni toplayan ve Pepsi markasının rekor reklam teklifini reddederek dikkatleri üzerine çeken Volkan Konak’dı.

Programın geneli Volkan Konak’ın esprili açıklamaları ve Saba Tümer’in bu esprilere attığı kahkahalarla geçti.

Ta ki Sabah Tümer’in Hürriyet Kelebek eki yazarı Cengiz Semercioğlu’nun yazısını Volkan Konak’a okumaya kalkana kadar.

Programın başlarında söz İzlanda’da patlayan ’volkan’dan açıldı ve Konak "İşte ben patlarsam böyle patlarım" diye espri yaptı.

Tümer bu espriye karşılık "Evet Cengiz Semercioğlu da bu konuyla ilgili sizi yazmış" dedi.

Yazıyı reklam arasında kendisine okuyabileceğini söyleyen Tümer sohbete devam etti.

Verilen reklam aralarından sonra konu tekrar Semercioğlu’nun yazdığı yazıya geldi ve Saba Tümer’in yazıdan söz etmesiyle olanlar oldu.

Kazım Koyuncu’nun kanser olup ölmemesi durumunda Volkan Konak’ın şu an elde ettiği şöhreti yakalamasının zor olacağını savunan Semercioğlu Karadeniz müziğinin piri olarak da Kazım Koyuncu’yu ilan etmişti.

Bu yazı karşısında çılgına dönen Volkan Konak şunları söyledi:

"Sevgili kardeşim Kazım Koyuncu’nun hastalığı süresince yanında bulundum, kanser ne demek bilirim ailemden 18 kişiyi kanserden toprağa vermiş insanım, Cengiz Semercioğlu yarın telefonla arayarak soracak boynunun borcudur.Kazım Koyuncu ve Erkan Ocaklı’nın ölümü beni derinden yaralamıştır, onlar dahil ismini bilmediğiniz bir çok insanın yanında oldum telefon açıp sorsun benim de illa kanserden ölmem mi gerekiyor bu ne saçma yazıdır. Geçen hafta dayımın oğlunu kanserden kaybettim Candan hanımın (Erçetin) konuk olduğu programda hiç kimseye belli etmedim içime attım, işimi yaptım. Ben Karadeniz müziği yapmıyorum şarkılarım bana has bir albümde en fazla iki Karadeniz şarkısı okuyorum ben, Neşet Ertaş, Orhan Gencebay, Edip Akbayram hayattayız ölmedik diye kıymetsiz mi olduk ama Cengiz’ciğime buradan söylüyorum yakında onun için öleceğim belki kanserden belki yolda kazadan olur ama öleceğim"

Yazının tamamını okumak ve yanlış anladığını söylemek isteyen Saba Tümer, Konak’ın "Okumayın istemiyorum çünkü o yazı ön yargılı. Ülkemde köşe yazarı sayısı 3-4 tane gerisi yazar kasa" dedi.

Programın sonuna dek Semercioğlu’na göndermelerde bulunan Volkan Konak’ı Saba Tümer yatıştırmaya çalıştı ancak Konak’ın programdaki son sözlerinden biri de şunlar oldu:

"Buradan Cengiz Semercioğlu’na sesleniyorum yarın karavanımla yola çıkıyorum inşallah Bilecik yolunda kaza geçiririm ölürüm parçamı bulamazlar o zaman kıymetli olurum."

Program Saba Tümer’in "tövbe deyin Allah korusun" sözleriyle son buldu.


MEDYARADAR/ÖZEL