Televizyon
15 Eyl 2012 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

UÇURUM'A 9 YENİ OYUNCU KATILIYOR!

Uçurum'un yeni sezonunda hikayeye 9 yeni kahraman dahil oldu.

Miroslava karakteri ile diziye katılan Didem Soydan’dan sonra bodrum kızları arasına Tuğçe Karabacak da dahil oldu. Genç oyuncu diziye, önce babası tarafından 5.000 TL’ye bir adama satılan, daha sonra da Yaman’a satılan Selin karakterini canlandıracak.

Bir diğer bodrum kurbanı ise Begüm Akkaya. 1991 doğumlu genç oyuncu hikayede evinden kaçarak tek kurtuluşunun Yaman’ın himayesi altına girmekte bulan Ceylan karakterini canlandıracak. Ceylan’ın abisi olarak da Koray Kadirağa diziye katılanlar arasında. 1984 doğumlu Kadirağa Uçurum’dan önce aralarında Ezel dizisinin de bulunduğu 11 projede yer aldı.

Bu sezonda Eva’yı bir ailenin yanında çocuk bakıcılığı yaparken bulacağız. Ailenin anne ve baba karakterlerini ise Arda Esen ve Sevinç Gürşen canlandıracak. İki çocuk sahibi mutlu bir evliliği olan Ayhan ve Oya çiftini canlandıracak ikiliye kızları rolünde Elif Gürşen ve Merve Ateş eşlik ediyor. Sevinç Gürşen ilk defa bu projede kendi kızıyla birlikte rol alacak. Bu mutlu aile tablosunun hayatı Eva’nın dadı olarak evlerinde çalışması ile günden güne çatırdamaya başlayacak.

Son olarak usta oyuncu Mehmet Esen de dizi kadrosuna katıldı.  Sanat hayatını yazar, oyuncu ve yönetmen olarak sürdüren Esen dizide Ömer Bey karakterini canlandıracak. Ömer Bey patronu İsmail’i öldüren Yaman’ın hayatına hızlı bir giriş yapacak.

Uçurum yeni karakterleriyle birlikte 22 Eylül Cumartesi akşamı 22.15’te atv’de!