Televizyon
31 Ağu 2012 01:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:05

UÇANKUŞ KANALTÜRK'TE FİNAL YAPTI! YENİ ADRESİ NERESİ OLACAK?

Bir süredir Kanaltürk'te ekrana gelen Uçankuş'un yapımcısı Can Tanrıyar, yoluna farklı projelerle devam etme kararı aldı.

İŞTE UÇANKUŞ'TA YER ALAN O HABER

2.5 aydır, hafta içi her gece, ekrana gelen ve kısa zamanda fanatik bir izleyici kitlesi kazanan Uçankuş programı, hem yüksek izlenme oranları, hem de yarattığı efektle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
 
Hatta bu dikkat çekme öyle boyutlara gitti ki, Uçankuş Medya'ya yurt dışından da ciddi bir teklif geldi.

Şöyle ki; yabancı bir grup, Uçankuş Medya'nın bir aktüel-magazin kanalı yapması için ilginç ve ciddi bir teklif sundu.

Aslında böyle bir magazin kanalı, uzun yıllardır Uçankuş'un gündeminde vardı. Ancak yabancı bir ortakla çok daha iddialı bir şekilde bu işe girilebileceği kararına varıldı.

Ve hemen de düğmeye basıldı, Türkiye'nin ilk aktüel-magazin kanalının yayına başlaması için tüm ön hazırlıklar tamamlandı.

Geniş bir çalışan kitlesine, eşi benzeri olmayan bir arşive sahip olan Uçankuş Medya'nın, kısa bir süre sonra binasını da kanala uygun olan bir başka yere taşıması kararlaştırıldı.

Bu arada Uçankuş Medya, bir yandan da yapım işini sürdürecek.

Kanaltürk'le yapılan anlaşma ise bugün itibariyle sona erdi. Bu nedenle Uçankuş programı bu akşam Kanaltürk'te final yapacak.

Ve kanal işinin yanı sıra yapım işine de devam edildiği için "Uçankuş programı"nı, aynı kadrosuyla yakın bir zamanda başka bir kanalda görebilirsiniz

Uçankuş