Gündem
06 Eyl 2010 23:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:36

U2 KONSERİNDE OLAY!!! DÜNYACA ÜNLÜ U2 GRUBUNUN İSTANBUL'DAKİ KONSERİNDE HANGİ BAKAN NEDEN PROTESTO EDİLDİ?

Dünyaca ünlü U2 Grubunun İstanbul'daki konserinde hangi Bakan, neden protesto edildi? Medyaradar açıklıyor.

ŞOK ŞOK ŞOK. FLAŞ FLAŞ FLAŞ...

 U2 KONSERİNDE OLAY!

DÜNYACA ÜNLÜ U2 GRUBUNUN İSTANBUL’DAKİ KONSERİNDE HANGİ BAKAN, NEDEN PROTESTO EDİLDİ?

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞAYAN BONO’NUN PROTESTOLAR ÜZERİNE TEPKİSİ NE OLDU?


O DAKİKALARIN AYRINTILARI, SADECE MEDYARADAR’DA....

TÜM GÖZLER İSTANBUL’DA DÜZENLENEN DÜNYACA ÜNLÜ ROCK GRUBU U2’NUN KONSERİNE ÇEVRİLMİŞTİ.

Olimpiyat Stadındaki konser için günler öncesinden hazırlıklar yapılmış Grup üyelerinin İstanbul’a ayak basmasının ardından her adımları olay oldu. Grup Boğaziçi Köprüsü’nden yürümek istemiş, gerekli izinler için başvurular yapılmıştı. Dünyaca ünlü rock grubunun bu isteği, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yardımlarıyla yerine getirildi. Alınan özel izinle, U2 grubu, Pazar günü bir medya ordusuyla birlikte, Boğaziçi Köprüsü’nde yürümüştü. Daha sonra da BONO, Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmüştü...

Ve nefesler tutuldu, tüm gözler Olimpiyat Stadı’ndaki muhteşem konsere çevrildi. Akşam saatlerinde başlayan konsere onbinlerce insan katıldı. İrlandalı grup, büyük ilgi gördü.

EGEMEN BAĞIŞ’A PROTESTO...

Konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren grup, stadı dolduran hayranlarına sevgi dolu bir konuşma yaptı. Türkiye ve İstanbul’a hayran kaldığını ifade eden BONO, sözü Boğaziçi Köprüsü’nden yaptığı yürüyüşe getirmişti ki; Staddan protesto sesleri yükseldi.

Köprüden geçiş iznini veren Egemen Bağış’a teşekkür eden BONO, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Tribünleri dolduran onbinlerce insan, Egemen Bağış ismini duyar duymaz, ıslıklarla protesto etti. Hep bir ağızdan yapılan protestolar üzerine Bono ve grubun diğer üyeleri büyük şaşkınlık yaşadı. Hayranlarından gelen tepki üzerine BONO, ’Siyaset konuşmayalım, siyasetçi konuşmayalım’ dedi ve konserine kaldığı yerden devam etti. 

MEDYARADAR/ÖZEL