Gündem
14 Ara 2016 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:15

Twitter hesabı hacklenmişti! İsmail Saymaz o mesajlar için ne dedi?

Twitter hesabı hacklenen İsmail Saymaz'ın DM'den yazışmaları da ifşa edilince İsmail Saymaz'dan bir açıklama geldi.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz dün büyük bir şok yaşadı.

Twitter hesabı hacklenen İsmail Saymaz'ın kişisel mesajları kamuoyu ile paylaşıldı.

Özel DM'lerde Saymaz'ın yakın arkadaşları ile yaptığı eğlenceli sohbetler yer aldı.

YAZIŞMALARIN KAHRAMANI YİNE NEVŞİN MENGÜ!

Hackerların, Hürriyet muhabirinin özellikle kız arkadaşlarıyla yaptığı sohbetleri paylaşması dikkat çekerken, İsmail Saymaz, hesabının ele geçirilmesi hakkında, "FETÖ'vari tekniklerle haclendi" yorumunda bulundu.

İsmail Saymaz'ın arkadaşlarıyla yaptığın "geyikler" arasında en göze çarpanı ise CNN Türk spikeri Nevşin Mengü ile sohbeti oldu.

2015 yılı Nisan ayında, Nevşin Mengü, Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan terör saldırısının ilk anlarında, olayın sıcaklığı ve mahiyetinin henüz belli olmaması nedeniyle 'terörist" ifadesini kullanmamış ve bu bazı kişilerce manipüle edilmişti.

"BU DONSUZLARDAN MI KORKUCAM!"

Hackerların paylaştığı yazışmada, İsmail Saymaz'ın, Mengü'yü, bu suçlamalara karşı verdiği bir cevap nedeniyle tebrik ettiği görüldü.

Nevşin Mengü'nün bu tebriğe karşılık ise oldukça ilginçti. Mengü, Saymaz'a, "Estağfurullah hocam. Ya beni İran istihbaratı tehdit etti 1 sene, korkmadım. Bu donsuzlardan mı korkucam ;) sevgiler" diye yazdı.

Hesabını geri alan İsmail Saymaz'dan olayla ilgili açıklama geldi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN AÇIKLAMASI

1- bir açıklama yapmam gerekir. malum olduğu üzere dün birkaç saatliğine twitter hesabım feto'vari tekniklerle haclendi ve operasyona uğradı

2- mesajlardan hiçbir siyasi sonuç elde edemeyen bu kişiler benim yıllardır arkadaşım olan isimlerle geyik olduğu aşikar mesajlara yönelmiş

3- üstelik yazılanlar bağlamından koparılmış, manipüle edilmiş ve bazıları uydurulmuştur. kaldı ki gerçek olsa ne yazar?

4- tek üzüntüm, bu durumdan ötürü arkadaşlarımın mağdur edilme ihtimaldir. hepsinden özür dilerim.

5- bu saldırıda siyasi veya kriminal birşey bulamayınca sözde ahlaken vuruyorlar. yel kayadan ne götürür? okurlarıma: sizi seviyorum gençler