Televizyon
28 Eki 2013 10:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

TV'DE YENİ BİR DİZİ FURYASI BAŞLIYOR!

Ekranda önümüzdeki aydan itibaren yeni bir yerli dizi furyasının başlayacağı belirlendi.

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı son araştırmada, Eylül ayında başlayan yeni yayın dönemine 80’e yakın yerli dizi ile başlayan ulusal kanalların, Kasım ayından itibaren yeniden atağa kalkarak 17 yeni yerli diziyi yayınlanacağı tespit edildi.

Son araştırmaya göre, halen yayında olan Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı, Kaçak, Çalıkuşu, Medcezir, Fatih gibi ses getiren diziler ile rekabete girmeye aday bu yeni yerli diziler arasında, geçtiğimiz ay içinde yazılı basında ismi yer alanlar; İlk bölümleri yayınlanan Bende Özledim, Adını Kalbime Yazdım ile Sevdaluk, Bugünün Saraylısı, Vicdan, Firuze, Ateşdağlı, Cesur Hemşire, Bir Yusuf Masalı, İnadına Yaşamak, Aşk Ekmek ve Hayaller, Ötesiz İnsanlar ile Rüzgarlı Sokak’ın olduğu saptandı. 

İki bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan Interpress incelemesinde, Aralık ayı ve 2014’te gösterime girmesi beklenen yeni yerli dizilerden haberlere yansıyanların ise; Ahirim Sensin, Kara Para Yalan Aşk, Karakeçili, Kardeş Payı ve Ne Diyorsun? isimli dizilerin olduğu belirlendi.