Televizyon
01 Kas 2010 21:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

TV8'DEN ''ÖZLEM YILDIZ HANIMEFENDİ'' AÇIKLAMASI! ''NÖBETÇİ SUNUCU'' MU?

Önceki gün medyada yer alan Özlem Yıldız'ın Ebru Şallı'nın programı Ebruli'yi sunacağı haberlerine TV 8 yönetiminden yanıt geldi.

İşte o açıklama:

Değerli Basın Mensupları,

Basında dün ve bugün yer alan, kanalımız ekran yüzlerinden Sayın Özlem Yıldız ile ilgili haberler ile ilgili tv8 olarak sizlere bir açıklama yaparak sizleri bu konuda bilgilendirmeyi uygun gördük.
 
Kanalımız ekran yüzlerinden Özlem Yıldız Hanımefendi tv8’de öğleden sonra kuşağında "Aklımıza Takıldı" adlı programı hazırlayıp sunacaktır. Yine ekranımızın değerli bir yüzü olan Ebru Şallı Hanımefendi’nin doğum sonrasında doktorundan ekrana çıkma konusunda izin alamamasından dolayı Özlem Hanım tv8 olarak ricamızı kırmayarak kendi programını yalnız bir aylığına sabah kuşağında sunacaktır. Özlem Yıldız Hanım’ın programı, Ebru Hanım’ın yayına başlaması ile birlikte, 1 Aralık 2010 tarihi itibariyle öğleden sonra kuşağında yayınlanmaya devam edecektir.

Dolayısı ile basında yer alan "nöbetçi sunucu" tanımlamasını haksız bulduğumuzu ifade eder, buradaki doğru tanımın tv8 aile dayanışması olabileceğini, aynı şekilde yarın Özlem Yıldız Hanım ihtiyaç duyduğunda diğer arkadaşlarımızın da kendisi için ekrana severek çıkacağını önemle bildiririz.

tv8 Yönetimi 

 

ETİKETLER
#tv8 #özlem yıldız