Televizyon
09 Kas 2013 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

TV8'DE SANSÜR ŞOKU; ÜNLÜ SUNUCU KENDİ KANALINA İSYAN ETTİ!

TV8 ekranlarında yayınlanan İzzet Çapa'nın sunduğu 'İzzet Paşa' programında ilginç anlar yaşandı..

Programdan önce yayında soracağı soruların kontrol edilmesini saygısızlık olarak kabul eden İzzet Çapa, Kenan Erçetingöz’ün kendisine attığı mesaj üzerine canlı yayında isyan etti .

İşte İzzet Çapa’nın söyledikleri;

’Sevgili Kenan Erçetingöz cep telefonuma bir mesaj yollamış; ’çok gerginsin’ diye. Kenan’cığım, gerçekten canlı yayın çok zor bir iş.Ben iddialı bir televizyoncu değilim. Evet, gerginim. Sen, televizyon yayınına çıkmadan önce senin önündeki sorularda ’ne var?’ diye hiç kontrol edildi mi? Benim kontrol edildi. Ama bazen bazı şeyleri yapan insanlar beni unutuyorlar.

İnsanların beynini kısıtlamayın

Buyrun bütün sorular ve kağıtlar burada! Ama ben beynimle o soruyu sorabilirim. Eğer benim aklımda, benim içimde kötülük varsa, ben çok rahatlıkla onu beynimde tutabilirim. Boş verin insanların beynini kısıtlamayı. Herkes haddini bilir. Ben haddimi bilirim.

Sorularımın kontrol edilmesini kişiliğime saygısızlık olarak kabul ettim

Ama sorularımın bir kanalda kontrol edilmesi beni son derece rahatsız etti. Kişiliğime saygısızlık olarak kabul ettim. Bütün soruları atıyorum. Hepsini yırtıyorum.Çünkü ben bu programı değil, ben; böylesine güzel, hayatı yaşamış bir insan yanımda varken, böylesine tatlı bir arkadaşım varken, giden insanlar gibi dostlarım varken programı gerçekten beynimle idare edebilirim. Çünkü insanlar hayatlarını beyinleriyle idare ediyorlar.O beyinlerinin içine pislik girmediği sürece siz neyi yasaklarsanız yasaklayın, bu soruların altında neyi çizerseniz çizin...

İsterlerse beni kovsunlar...

İsterlerse yarın mail gönderip beni bu kanaldan gönderebilirler.Kovabilirler.Hiç önemli değil.Ama benden sonra gelecek insan ya da ben bu programa devam edersem burada efendiliğimle oturup ne soracağıma kendim karar verirebilmeliyim. Ben burada koltukçu başı değilim.’