Gündem
31 Mayıs 2011 08:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

TV8 MODERATÖRÜ GÖKMEN KARADAĞ'DAN HABERTÜRK'E SERT TEPKİ!

Habertürk TV, Kılıçdaroğlu röportajını TV 8'in Kılıçdaroğlu'nu canlı yayında ağırladığı dakikalarda banttan yayına verince Gökmen Karadağ çileden çıktı...

TV 8’den canlı yayında Habertürk TV’ye ağır eleştiriler geldi. Kanalın ağır toplarının CHP Genel Başakanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu canlı yayında ağırladığı programla aynı dakikalarda Habertürk de Kılıçdaroğlu’nun daha önce konuk olduğu bir başka programı banttan yayına soktu. TV 8 ekranlarındaki programı modere eden Gökmen Karadağ olaya canlı yayında tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’na ’şu anda iki kanalda birden siz varsınız’ diyen Karadağ izleyenlere döndü ve ’Gerçek Kılıçdaroğlu şu anda burada, canlı ve kanlı olarak konuğumuz’ dedi. Habertürk’ün adını vermeyen Karadağ, olayı ’nezaketsilik’ olarak tanımladı. Ancak programa katılan gazetecilerden Tayfun Talipoğlu daha sert konuştu ve Habertürk’ün tavrını ’ahlak zaafiyeti’ diyerek eleştirdi.

Karadağ, Habertürk’ün normal yayın akışı içinde Kılıçdaroğlu röportajını tekrar yayınlamak olmadığını söyleyerek direk kendilerine karşı bir düzenleme yapıldığını ima etti. Karadağ, Kılıçdaroğlu’na dönerek ’emin olun biz sizinle yaptığımız bu programı o arkadaşların yaptığı gibi rakip kanalı zayıflatmak için kullanıp reyting malzemesi yapmayacağız’ dedi.