Televizyon
11 Mar 2010 18:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

TV8 EKRANLARINDA YENİ BİR PROGRAM!..HANGİ GENÇ ANNE,GÜZEL SUNUCU İLE SEMPATİK OYUNCU SUNACAK?

Hafta içi her gün tv8 ekranlarına kadınlar için kadın gözüyle bakan ve baktıran yepyeni bir program geliyor: Günde 8!

Genç anne, güzel sunucu Özlem Yıldız ve sempatik sunucu – oyuncu Nedim Saban hafta içi her gün öğleden sonralarınıza 8 renk getiriyor!

Ünlü konukları, müzikle taçlanan sohbetleri, birbirinden önemli konularda yol gösterecek olan uzman konuklarıyla “yok yok” diyebileceğiniz, merakla ve keyifle izleyeceğiniz bir program Günde 8.

Eğlenmek, öğrenek, keyifli zaman geçirmek isteyenlerin kaçırmadan takip edecekleri programda izleyiciler becerilerinin getireceği şöhreti de tadabilecekler. Günde 8’de birbirinden maharetli 4 kadın kendi grubunu kuracak, grubuna gönüllerinden geçen ismi verecek ve harika ödüle kavuşmak isteyen diğer grupla yarışacak. Jürinin beğenisini kazanan ve haftayı 1. tamamlayan gruba çok özel bir ödül verilecek.

Tüm izleyiciler şanslarını ve becerilerini taçlandırıp Günde 8’e taşıyabilir ve bu güzel ödülün sahibi olabilir.

Programa katılanlar lezzetine inandığı özel tarifleri paylaşacak, kendilerini anlatan tasarımları ile kadın izleyicilere ilham verecek, sihirli dokunuşlarla güzelleşecek.

Günde 8, müzikle, sağlıkla, güzellikle, sosyal hayatınızı renklendiren, kolaylaştıran eğlenceli hale getiren ne varsa onlarla geliyor. Birbirinden renkli 8 kadınla, ünlü konuklarıyla, değerli uzmanlarıyla Günde 8  tv8 ekranlarında olacak.