Televizyon
12 Mayıs 2023 12:32 Son Güncelleme: 12 Mayıs 2023 12:41

tv100, Show Radyo ve Radyo Viva'dan seçim için ortak yayın kararı!

TV100, sevilen ekran yüzleriyle 100 yılın seçimi için unutulmaz bir canlı yayın gününe hazırlanıyor.

TV100 kanalının sevilen ekran yüzleri, Ece Üner, Erdoğan Aktaş, Cansu Canan Özgen, Pınar Işık Ardor, Candaş Tolga Işık, Okan Bayülgen, Oğuz Haksever, Deniz Gürel, Hande Aydemir, Osman Kenan Çapoğlu ve Ela Rümeysa Cebeci, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan "100 Yılın Seçimi" için izleyicilerin karşısına geçiyor. TV100, Show Radyo ve Radyo Viva ortak yayınında tüm gün boyunca canlı yayınlarla seçim sonuçlarını takipçilerine aktaracak.

Bu özel yayında, sandıktan çıkan sonuçlar karşılaştırmalı analizlerle sunulacak. Anlaşılır grafiklerle seçim ekranında anlık sonuçlar izlenebilecek. Aynı zamanda seçimin nabzının attığı her yerden ve batı başkentlerinden canlı yayınlar yapılacak. Uzman kadro, seçimle ilgili sıcağı sıcağına yorumlar ve değerlendirmeler sunacak. Partilerin genel merkezlerinden canlı bağlantılarla Ankara'dan sıcak gelişmeler aktarılacak.

TV100, sabah saatlerinden itibaren seçimin her adımını kesintisiz ve canlı yayınlarla izleyicilerine sunacak. Seçmenin verdiği kararlar, sandıktan çıkan mesajlar ve yarının Türkiye'sine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar bu özel yayında ele alınacak.

"100 Yılın Seçimi" programı, 14 Mayıs Pazar günü TV100 kanalı, Show Radyo ve Radyo Viva ortak yayınında izleyicilerle buluşacak.