Televizyon
10 Mar 2011 21:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

TV YAYINCILARI İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELİYOR!

Dünyanın önde gelen TV yayıncıları, yapım ve dağıtım şirketleri, ve uluslararası içerik sağlayıcısı İstanbul'da bir araya geliyor

1991 yılından beri dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen Discop Televizyon Yayıncılığı Fuarı ilk kez Türkiye’de.

14 – 17 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde gerçekleştirilecek Discop Istanbul fuarında dünyanın bir çok ülkesinden önde gelen TV yayıncıları, yapım ve dağıtım şirketleri, ve uluslararası içerik sağlayıcısı İstanbul’da bir araya geliyor.

Antenna Tv, Dubai Tv, Freemantlemedia Enterprises, ITV studios, MBC, Mediaset, NBC, RAI, Telefe ve ZDF gibi firmaların da katılımcı olduğu fuarda Kanal D de iddialı yapımlarıyla dünyaya açılmaya devam ediyor.

Türk dizilerinin dünya çapında tanınması, Ortadoğu’da final bölümü 85 milyon kişi tarafından izlenen Gümüş dizisinin başarısını takip eden; Asi, Binbir Gece, Aşk-ı Memnu ve Yaprak dökümü gibi Kanal D yapımlarıyla gerçekleşmişti.

Discop Istanbul’un 14 Mart akşamı 360 Istanbul’da gerçekleşecek olan davetine, İstanbul konseptli “Partyist” etkinliğiyle Kanal D ev sahipliği yapacak. Şimdiden fuar katılımcıları tarafından büyük ilgiyle karşılanan davette Burhan Öçal da perküsyon şovuyla keyifli bir gösteri sergileyecek.