Televizyon
12 Mar 2012 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:26

TÜRKİYE'NİN YETENEĞİ BU AKŞAM BELLİ OLUYOR!

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3'ncü sezon büyük finaliyle seyirci karşısına çıkacak.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye, büyük final gecesinde, birbirinden yetenekli 12 yarışmacıyla seyirci karşısına çıkıyor.

12 YARIŞMACI FİNAL İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin büyük final gecesi bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Türkiye’nin dört bir yanında yapılan elemeler sonunda 12 yarışmacı finalist olmaya hak kazandı. Büyük finalde; ‘Diamond İllüzyon’, Ayhan Kanatoğlu ve Anıl Eryurt’, ‘Ali Yeşilırmak ve Max’, ‘Güney Cino’, ‘Pembe Panter’, Serdar Boğatekin’, ‘Kutay Özkan ve Tarçın’, ‘İlker Gülcan ve Seda Akkaya’, ‘Tuğberk ve Alara’, ‘ Abdullah Talayhan’, ‘Her Kafadan Bir Ses’ ve ‘Kafkas Kartalları’, Türkiye’nin yeteneği olabilmek için yarışacak.

BİRBİRİNDEN YETENEKLİ İSİMLER

10 ayrı ilde 6 ay süren elemeler sonucunda Türkiye’nin yeteneği olmaya aday 12 isim seçildi. Bir çok dalda yeteneklerini sergileyen yarışmacılar, jüriyi ve seyirciyi kendilerine hayran bırakmayı başardı. Şimdi de büyük final için en özel gösterilerini hazırlayan yarışmacılar, yine seyirciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. “Yetenek Sizsiniz Türkiye Büyük Final”, bu akşam saat 20.00’da Show TV  ekranlarında olacak...