Televizyon
02 Şub 2014 11:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Türkiye'nin ilk ve tek 'Kadın-Aile' kanalı yayın hayatına başlıyor! (Medyaradar/Özel)

Samanyolu Yayın Grubu’nun yeni yüzü MC Televizyonu 3 Şubat Pazartesi günü yayın hayatına merhaba diyor.

Türkiye’nin ilk ve tek “kadın - aile” kanalının yayın yönetmeni de bir kadın. Samanyolu Yayın Grubu’nun farklı birimlerinde çalışan Elif İpek artık MC’nin yayın yönetmeni olarak görev yapacak.
Kanal yönetimi kadının halinden ancak bir kadın anlar demişler ve uzun yıllardır Samanyolu Yayın Grubu’nun farklı birimlerinde çalışan Elif İpek’i kanalın başına getirmişler. Elif İpek, medya gibi erkeklerin yoğun olarak çalıştıkları bir mecrada çalışan sayılı kadın yöneticilerden bir tanesi oldu.



MC Televizyonu’nun hedef kitlesi toplumun temeli olan aile özellikle de kadınlar. Türkiye’nin ilk ve tek “kadın, aile” kanalında aradığınız her şey olacak. Eşinizle mi probleminiz var? Çocuğunuzla nasıl baş edeceğinizi mi bilmiyorsunuz? Hem kesenize uygun, hem de farklı yemekler mi yapmak istiyorsunuz? Hayata dair merak ettiğiniz, ilgi duyduğunuz her şey bu kanalda olacak.



MC Televizyonu’nun ilk programı “HAYATA DAİR”

MC TV, ilk programı “Hayata Dair” ile izleyenlerine merhaba diyecek. Samanyolu Yayın Grubu’nun tecrübeli sunucusu Deniz Şafak hafta içi her gün saat 10:30’da “Hayata Dair” ne varsa izleyici ile paylaşacak.
Emine Ulu’nun yapımcılığını yaptığı programda yemekten dekorasyona, çocuk bakımından modaya birçok farklı konu konuşulacak. Bir taraftan ünlü aşçılar, yemek bloggerları en özel tariflerini hazırlarken, diğer taraftan diyetisyen Deniz Şafak sağlıklı yemek nasıl olur onları anlatacak. Kısacası “Hayata Dair” ne varsa hepsi bu programda olacak.

Hayata Dair programının ilk konukları Samanyolu Televizyonu’nun fenomen aşçısı Oktay Usta. Oktay Usta MC Televizyonu izleyicilerine özel hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapacak. Programda rayting rekorları kıran Küçük Gelin dizisinin başrol oyuncusu Çağla Şimşek de konuk olacak. Küçük gelini gelecekte neler bekliyor, senaryoya dair tüyolar alınacak.

MC Televizyonu Frekans Bilgileri
Türksat 3A 42°E
Frekans 11064
Polarizasyon Vertical (V)
Symbol Rate 13000
Fec: 5/6

İşte MC Televizyonu ekibi:



MEDYARADAR/ÖZEL