Gündem
11 Eki 2014 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:48

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında güldüren Terim caps'i

A Milli Takım'ı Çek Cumhuriyeti karşısında 2-1 mağlup oldu. Mağlubiyet sonrası Twitter'da yapılan Fatih Terim caps'i güldürdü.

Bu Tarz Benim yarışmasında mimikleriyle dikkat çeken modacı Nur Yerlitaş, İlber Ortaylı'dan sonra Twitter kullanıcılarının yeni fenomeni oldu.

Yeni mizah konusu Yerlitaş, son olarak A Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in yüzüne montajlandı ve ortaya oldukça komik bir görüntü çıktı.




FATİH TERİM'DEN İLK AÇIKLAMA
Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti yenilgisinin ardından açıklama yaptı.

Terim, "Söylemek lazım gelen şey bir defa üzgünüz. Çok üzgünüz. İzlanda maçından sonra mağlup olmamızın nasıl bir bahanesi yok dediysek bugün de o kadar iyi oynadık.

Beş altı tane gol pozisyonumuz var. Ve bir yan topta gol yiyoruz. Rakip bize cezayı kesiyor ama biz birçok gol pozisyonu bulmamıza rağmen bunlardan yararlanamıyoruz. İkinci golü de kendi ayağımızdan verdik. Hele hele ikinci yarı muhteşem oynadılar. Ama böyle maçları kazanmak lazım. İlk yarı aratmamak gerekir. Özellikle fizik açıdan biraz düştük. Ama buna rağmen gol pozisyonları, gol isteği olan bir takımdık. Ama öyle anlarda gol yiyoruz ki bunun altında psikolojik olarak kalkamıyoruz. İlk gelen kornerde kimseye değmeden gol yiyoruz. Hiç beklemediğimiz anlarda yedik golleri, onun için altından kalkamadılar. Bir yerden başlamamız lazım artık. Bize bugün mağlubiyet olarak dönen böyle oyunlar muhakkak ki galibiyet olarak dönecektir. Yeter ki biz böyle oynayalım" dedi.