Televizyon
07 Tem 2012 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

"TÜRK DİZİLERİNDE AHLAK KALMADI"

Şarkıcı- Gazeteci Ayşe Özyılmazel'le sabah programı yapan Alişan, Türk dizilerini yerden yere vurdu.

Ayşe Özyılmazel'le sabah programı yapan Alişan, TV Em'deki 'Magazin Meydanı'nda dizileri eleştirdi. Dizilerde ahlak kalmadığını söyleyen Alişan, "Çocuklara kötü örnek oluyorlar, eskiden böyle değildi; şimdi sürekli öpüşme, sevişme var" dedi.

ALİŞAN DİZİLERİ ELEŞTİRDİ

Magazin Meydanı'nın konuğu olan ve sorulan her soruya samimiyetle cevap veren Alişan son dönemde yayınlanan dizilerden konu açılınca, dizilerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizilerde ahlak kalmadığını ve sürekli olarak cinselliğin kullanıldığını söyleyen Alişan, "bunlar çocuklara kötü örnek oluyor, eskiden diziler böyle değildi, şimdi dizilerde sürekli öpüşme, sevişme var" dedi.

ÇAĞLA İLE BARIŞMAM

Çağla Şikel ile uzun dönem program yapan ve sonrasında aralarında tatsızlık yaşanan Alişan'a Çağla ile arasının nasıl olduğu sorulunca "Çağla'nın yolunu allah açık etsin ama Çağla ile barışmam" demekle yetindi.

ECE ERKEN İLE İLİŞKİ YAŞAMAM

Ece Erken ile aralarında bir ilişki olup olmadığı merak konusu olan Alişan'a bu konu sorulunca "Ece ile ilişki yaşamam, zaten bu zamana kadar bir şey olsaydı olurdu, olmadığına göre bu saatten sonrada ilişki yaşayamayız, arkadaşız" dedi.

ACUN KAYBETMEYİ SEVMEZ

Acun Ilıcalı'yı çok uzun süredir tanıyan ve Acun'u takdir ettiğini söyleyen Alişan "Acun'la düzenli futbol maçları yaparız, Acun kaybedeceğini anlayınca maçı uzatır, kazanana kadar da bitirmez. Acun kaybetmeyi sevmez" dedi.

ALİŞAN'A KİM ETEK GİYDİRDİ?

Alişan dün gece yayınlanan Magazin Meydanı'nda ilk kez ne zaman etek giydiğini açıkladı. Alişan '' çocukken pişik olmuştum annem de etek giydirdi bana'' dedi.