Gündem
23 Haz 2010 13:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

TÜRK BASINI İLHAN AĞABEY'İNE VEDA EDİYOR

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk son yolculuğuna uğurlanıyor

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk için Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek tören yoğun bir kalabalık bekleyiş hakim.

Saat 12.00’de başlayacak cenaze tören için salona katılan isimler arasında, Tarık Akan, Yılmaz Büyükerşen, Zekeriya Temizel, Osman Özgüven, Necla Arat, Turgay Olcayto, Erdoğan Teziç, Ali Müfit Gürtuna, Halit Kıvanç, Arif Çiçek, Şerif Sezer, Gürsel Tekin yer aldı.

Tören öncesinde Lütfü Kırdar’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP PM Üyesi Gürsel Tekin, partinin sadece CHP’de siyaset yapanlar değil, CHP dışında da uzun süredir çeşitli sebeplerle dışarıda kalmış bütün sosyal demokratlara çağrı yaptığını belirterek "Bizi önemli bir süreç bekliyor. Bu süreçte elbirliğiyle iktidar olma mücadelesi vereceğiz" dedi. Tekin, Sarıgül’ün parti kurmaktan vazgeçmesi ve CHP’ye katılmasının partide nasıl karşılandığına ilişkin soruya "Gayet olumlu karşılandı" yanıtını verdi.

Lütfü Kırdar’da saat 12.00’de başlayacak törende ünlü piyanist Fazıl Say’ın dinletisinden sonra İlhan Selçuk hakkında bir barkovizyon gösterisi sunulacak. Söz alacak konuşmacılar da İlhan Selçuk’u anlatacak. Törenin ardından Şişli’deki Cumhuriyet gazetesine bir yürüyüş düzenlenecek. İlhan Selçuk Cumhuriyet gazetesinde de anılmasının ardından da yarın toprağa verileceği Hacıbektaş’a uğurlanacak.

ETİKETLER
#ilhan selçuk