Medya
07 Eki 2007 18:15 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:50

TURGAY CİNER, ATV'DEN ALİ KIRCA VE AVRUPA YAKASI'NI TRANSFER EDEMEZ!..TMSF İLE YAPTIĞI PROTOKOLDEKİ HANGİ MADDE CİNER'İN ELİNİ KOLUNU BAĞLIYOR?..

Bugün gazetesi yazarı ve deneyimli televizyoncu Hakan Aygün, TMSF'nin Kanal 1'i Ciner'e devrederken yaptığı protokoldeki önemli bir maddeye dikkat çekti...

CİNER'E İLGİNÇ DEVİR ŞARTI!

Kanal 1 sonunda Turgay Ciner'e devredildi. Anında söylentiler başladı: "Avrupa Yakası dizisi ve Ali Kırca gibi isimler Kanal 1'le anlaşıp, atv'yi bırakacak." Açıkçası, Avrupa Yakası'nın yapımcısı Sinan Çetin, son dönemde Turgay Ciner'e beraber iş yapmayı tercih edecek kadar çok yakınlaştı. Keza, Ali Kırca gibi bir isim de "yeni patronun kim olacağını" şimdiden bilemeyeceğinden, "tanıdığı Turgay Ciner'i" tercih edebilir. Ama şimdi sıkı durun! TMSF cenahının yalancısıyım, Ciner'in TMSF'yle yaptığı protokolde aşağı yukarı şu anlama gelen önemli bir madde var:

"Kanal 1'i size devrederiz ama devirden sonra Sabah ve atv'nin marka değerini düşürecek transferler yapamazsınız." TMSF'nin yetkilerini biliyorsunuz! Ali Kırca ya da Avrupa Yakası'nın transferini "marka değerine saldırı" olarak algılarsa, anında Ciner'le protokolü iptal edebilir. İşin tekrar mahkemelere havale edileceği yeni bir süreç başlayabilir.

HAKAN AYGÜN/BUGÜN