Televizyon
05 Nis 2014 18:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:04

TRT'de yayınlanan hangi iki dizi final yapıyor?

TRT 1'de ekrana gelen diziler sezon sonunu görmeden erken final yapacak.

TRT 1'in Aralık ayında başlayan mahalle dizisi 'Gönül Hırsızı' ekrana veda ediyor. Kanalda yayınlanan bir başka dizi olan 'Osmanlı Tokadı' ise 12 Nisan'da final yapıyor.
Dizilerin final yapacak olmasını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinden şöyle duyurdu:

‘Gönül Hırsızı’ ‘Final’ yapıyor

İlk bölümü 2 Aralık 2013’te TRT 1’de ekrana gelen “Gönül Hırsızı” dizisi sezon sonunu göremeden bitiyor. Tekden Film’in yapımcılığını, Ayhan Özen’in yönetmenliğini yaptığı, Hasan Kaçan, Baykut Badem ve Ali Uğur Kaçan’ın senaryosunu yazdığı başrollerinde Hasan Kaçan, Cem Kılıç ve Tuğçe Kazaz’ın oynadığı “Gönül Hırsızı” istenilen reytingi bir türlü tutturamadı. O yüzden de TRT diziyi bitirmeye karar verdi. “Gönül Hırsızı”, 19’uncu bölümle final yapıp, ekrana veda edecek.

‘Osmanlı Tokadı’ 12 Nisan’da bitiyor

Kim ne derse desin, Mazhar Alanson, Osman Wöber, Pelin Akil ve Cemal Hünal’ın oynayıp ayrıldığı, Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul, İsmail Hacıoğlu, Emir Benderlioğlu, Vildan Atasever, Toprak Sağlam, Gülçin Santırcıoğlu, Bertan Ceylan ve Ferdi Kurtuldu’nun oynamaya devam ettikleri “Osmanlı Tokadı” ilginç bir dizi…

Oynayanların bile tarzını bilmediği bu ilginç dizinin de sonu geldi. 2013’ün Nisan ayından bu yana TRT 1’de ekrana gelen dizi 12 Nisan’da “final”  yapacak.

Yazının tamamı için tıklayınız