Gündem
01 Tem 2011 21:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

TRANSFORMERS GÜZELLERİ! FİLM GÖSTERİME GİRDİ AMA ONLAR KONUŞULUYOR!

Transformers 3. vizyonda, filmden çok Megan Fox ve Rosie Huntington-Whiteley konuşuluyor. İşte faragman ve fotoğraflar... VİDEO/FOTO GALERİ

Paramount Pictures’ın gişe rekortmeni filmi Transformer serisinin 3. filmi vizyona girdi ama filmin fanatikleri filmden çok serinin ilk iki filminde oynayan Megan Fox ile serinin 3 filminde Fox’un yerine kadroya dahil olan Rosie Huntington-Whiteley’i konuşuyor.

Transformers serisinin ilk iki filmende başrol oynayan Amerikalı güzel yıldız Megan Fox, oyunculuğu ve özellikle de güzelliği ile en az filmler kadar beğeni toplayıp, hayran kazanmıştı.

Serinin son filmi Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü (Transformers: Dark of the Moon) da ise Megan Fox yönetmen Michael Bay’ın isteğiyle oynatılmayarak, yerine İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley’i dahil etti.
Megan Fox gibi oyunculuğundan önce güzelliğiyle tanınan Whiteley’i şimdiden bir ço sinemaseveri kendine hayran bıraktı.



Filmin fanları ise bu iki güzel arasında ikiye bölündü. Bir grup serinin iki filminde oynayan Fox’un üçüncü filmdede oynamasının serinin bütünlüğü açısından daha iyi olacağını, hem de Megan Fox’un hem oyunculuk hem de güzellik açısından Whiteley’dan daha iyi olduğunu ileri sürmüşlerdi.
Whiteley fanları ise genç yıldızın filme yeni bir ivme ve heyecan yaratacağını iddia etmişlerdi.


Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü geçtiğimiz günlerde ülkemizde vizyona girdi. Bakalım Türk sinemaseverler Transformers’ın yeni yıldızı Rosie Huntington-Whiteley’i eski yıldızı Megan Fox kadar beğenecekler mi?

3D olarak çekilen Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü’nün konusu ise şöyle:





Filmde insanoğlunun yaptığı bir hata sonrası dünyanın tarihinin en büyük savaşına tanık olması anlatılıyor. Ay’a yapılan yolculuk sonra ayda bulunan bir Decepticon’u canlandıran insanoğlu kendini yine Decepticonlar ile bir savaşın içinde bulur.