Televizyon
18 Kas 2012 13:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:23

TRANSEKSÜEL KONUKTAN ENVER AYSEVER'İ UTANDIRAN YANIT!

Trans kadın Michelle Demishevich'in verdi örnek, ünlü sunucu Enver Aysever'i utandırdı.

CNN Türk’te yayınlanan ve Enver Aysever’in sunduğu ’Aykırı Sorular’, Avcılar’da mahallelinin tepki gösterdiği trans kadınlardan birisini konuk etti. Avukatı ile beraber programa katılan trans kadın Michelle Demishevich’in canlı yayında verdiği örnek Enver Aysever’i utandırdı.

Avcılar’da birkaç ay önce sokağa dökülen mahalleliler ’fuhuş istemiyoruz’, ’fuhuşa son’ pankartlarıyla protesto yapmıştı. Fuhuş yapıldığı iddiaları için Enver Aysever’in ’Aykırı Sorular’ programına katılan trans kadın Michelle Demirhevich, canlı yayında iddiaları yanıtladı.

Avcılar’da tepki gösterilen mahalleye yeni taşındığını belirten Demirhevich, arkadaşlarının 8 yıldır Avcılar’da yaşadığını söyledi. Bu zamana kadar mahalleli ile arkadaşlarının arasında hiçbir sorun olmadığını söyleyen Michelle Demishevich şöyle konuştu:

"BİRLİKTE SARILIP UYUYABİLİRİZ DE" : VİDEO

"Daha sonra yan binada olan, kişiler 100 bin dolar gibi bir para ayırıp toplantı yapmışlar. O sitenin rant durumu var biliyorsunuz. Fuhuşa hayır diye başladı, sonra travestilere hayır dendi. Ki ’trans kadınlar’ denmesi lazım, onu da geçtik.

Fuhuşa hayır diyebilmek için resmi nikah aramamanız gerekiyor o zaman. Resmi nikahsız insanlar 5 yıldızlı otellerde her daim, 7 gün 24 saat birlikte olabiliyorlar. Aynı apartmanda öğrenciler de var. Genç kızlar da var, genç erkekler de var.

Fuhuşun tanımı budur: Resmi nikahsız cinsel birlikteliktir. Transseksüel kadın olduğunuz için değil."

AYSEVER’İ UTANDIRAN ÖRNEK

"Mesela siz bana gelseniz bu akşam, benim misafirim olsanız biz fuhuş mu yapmış oluyoruz. Hayır. Siz benim misafirimsiniz, ben yalnız yaşayan bir kadınım, siz yalnız bir erkeksiniz. Birbirimizden etkilenebiliriz. Birlikte uyuyabiliriz de... Ama bu fuhuş olmaz."