Televizyon
12 Tem 2012 05:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:54

TOPALOĞLU'NDAN MERVE'YE ŞOK SÖZLER; ''BU KIZ ŞEYTANA TAPIYOR''

Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışması bitti ama tartışmaları ve kavgaları bitmek bilmiyor.

Survivor yarışması her sene yarışmada yaşananlarla gündemde olurdu. Bu sene ise yarışmanın kendisi ve yapımcısı Acun Ilıcalı hedef tahtasına oturtuldu. Yarışmacılardan Merve Büyüksaraç’ın "bize orada yemek veriyorlardı" iddiası ile gündeme gelen tartışmalar, bu kez suçlamalara döndü.

Yarışmaya katılan ve elenen isimlerden olan Mustafa Topaloğlu, Merve Büyüksaraç’ın şeytana taptığını söyledi. Takvim yazarı Bekir Hazar’a konuşan Topaloğlu’nun iddiaları bununla da bitmiyor. Bekir Hazar’ın yazısının ilgili bölümü:

"Vay anam vay... Neler söyledi Mustafa neler. "Bu kız rahatsız" diye söze girdi. "İlk gün yayınlanan programı izleyin. Daha ilk günden bana... Aşağılık diye hakaret etti. Normal bir insanın yeryüzünde... Benim gibi insana sarfedeceği... Bir kelime değil bu." diye ekledi. Merve "Mustafa’ya sigara geliyordu" diyor. Mustafa "Özel anlaşmam vardı sözleşmede. Günde iki tane sigara. Açlıktan bu hakkımı da kullanamadım" diyor. Açlıktan öldüklerini söylüyor. 800-900 gram pirinç geldiğini... Kişi başına 50 gram pirinç düştüğünü... Adada balık olmadığını... Tam beş gün ormana girerek... Açlıktan gizli gizli ağladığını belirtiyor. Ve beddua ediyor Merve’ye; "Açlıktan ağladığımda... Gözyaşlarımda boğulsun bu hain." "Bu kız ya reklam yapıyor... Ya da arkasında birileri var. Gaz veriyorlar. Aslında arkasında kimler var... O araştırılmalı" çağrısı yapıyor. Mahkemeye çağrılırsa ne yapacak?... Mustafa diyor ki; "Şerefle şahitlik yaparım. Hakime bu kızı... Psikoloğa gösterin ricasında bulunurum. Adada 17 kişi var. Herkes birbirinin bekçisi. Kimse yanlış yapamaz orada." Ve müthiş bir iddia geliyor. Mustafa "Yaz... Sana asıl bombayı...

Şimdi patlatıyorum" diyor... Ve patlatıyor; "Merve’nin şeytana taptığını öğrendik. Almeda anlattı bize. Gitmiş Almeda’ya hep şeytandan bahsetmiş. ’Şeytan bize yardım edecek’ demiş. Merve elenince en çok Almeda sevindi." Topaoğlu Mustafa’dan son yorum şöyle; "Allah’ı bilmeyenin kendinden haberi yoktur. O kızın hiçbir sözünün... Kendi bilincinde olmadığına inanıyorum. Ona her şeyi şeytan söyletiyor. İnsan olan insan... Günahsız yere birilerini karalamaz. Bu kızımıza Yüce Rabbim... Acil şifalar versin." Kim haklı kim haksız... Kim doğru söylüyor, kim yanlış? Bu soruların cevabını... Artık yargıdan alacağız. Ne olursa olsun... Bu işe artık şeytan bulaştı."