Teknoloji
01 Şub 2023 12:15 Son Güncelleme: 01 Şub 2023 12:15

Togg için ön sipariş 3 farklı yöntemle sunulacak!

Togg otomobilleri için ön sipariş hakkı; NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması ve çekiliş yöntemleriyle kullanıcılara verilecek.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ekosistem çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Togg otomobilleri için ön sipariş hakkı; NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması ve çekiliş yöntemleriyle kullanıcılara verilecek.

Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!

TRUMORE MAĞAZALARDAKİ YERİNİ ALDI

Doğuştan elektrikli Togg'un ekosisteminin yapı taşlarından biri olan Trumore, geçtiğimiz haftalarda mobil mağazalarda yayınlanmıştı.

Togg'un dijital platformu Trumore, yayınlandığı günden bu yana 100 bin indirme barajını aştı.

Togg, bu uygulama vasıtasıyla sunulan 100. Yıl Özel Seri NFT'lerden birine sahip olanların, satın aldıkları NFT'yle aynı sıra numarasını taşıyan 2 bin 23 adet Togg akıllı cihazından da sipariş edebilme hakkına sahip olabileceği bilgisini verdikten sonra uygulama yoğun ilgi gördü.

Uygulamada Togg, tüm yönleriyle tanıtılıyor. Teknik özelliklerinden renk seçeneklerine kadar Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin tüm ayrıntılara ulaşılabiliyor.

ETİKETLER
#togg #ön sipariş