Televizyon
31 Oca 2024 11:23 Son Güncelleme: 01 Şub 2024 11:28

TLC'de Şubat’ta da “her gün film günü”

TLC, Şubat ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Şubat ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Şubat film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Ödeşme Zamanı serisi, Kurşun İşlemez, Romeo Ölmeli, Parker, Güzel Dedektif serisi, Tai Chi Zero, Bitirim İkili serisi, Para Avcısı, Ben Efsaneyim, Koruyucu 2, İngiliz İşi, Esaretin Bedeli, 211, İhtiyar Delikanlı, Ölüm Pençeleri ve Çılgın Max: Öfkeli Yollar TLC'de ekrana gelecek.

Ödeşme Zamanı serisi, 1 Şubat itibarıyla her Perşembe 19.30’da TLC’de

Ödeşme Zamanı / The Debt Collector: Şansı yaver gitmeyen bir dövüş sanatları ustası işini kurtarmak için mafyanın alacaklarını toplamaya başlar, kurnaz bir mafya üyesiyle kurduğu ortaklık onu ahlaki ikileme sürükler. Scott Adkins, Louis Mandylor ve Rachel Brann başrollerde.

Ödeşme Zamanı 2 / The Debt Collector 2: Borç tahsildarları Sue ve French son bir iş için Las Vegas'a gider, sarhoş bir uyuşturucu çetesi lideri onları kardeşini öldürmekle suçlayınca işler karışır.

Kurşun İşlemez / Bullet Proof: Mafyadan milyonlar çalan bir hırsız, firar edeceği arabada sadist mafya babasının hamile karısı ile karşılaşınca vurgunun planladığı gibi gitmediğini anlar.

Romeo Ölmeli / Romeo Must Die: Kardeşinin ölümünün intikamını almak isteyen eski bir polis memuru, Amerikalı bir mafya babasının kızıyla yasak aşk yaşar. Başrolleri; Jet Li, Aaliyah ve Isaiah Washington’ın paylaşıyor.

Parker: Kendi etik kurallarından şaşmayan yetenekli hırsız Parker bir soygun esnasında yeni ekibinin ihanetine uğradıktan sonra intikam planları yapmaya başlar. Jason Statham, Jennifer Lopez ve Michael Chiklis başrollerde.

Güzel Dedektif serisi, her Çarşamba TLC’de

Güzel Dedektif / Miss Congeniality: Miss Amerika Güzellik Yarışması, kötü şöhretli bir suçlu tarafından tehdit edilince bir FBI ajanı, suçluyu takip etmek için “Yarışmacı kılığına girme” görevini üstlenir. Sandra Bullock, Benjamin Bratt ve Michael Caine başrollerde.
 
Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli / Miss Congeniality 2: Armed And Fabulous: Özel ajan Gracie Hunt, büronun yeni ünlü yüzü ve ağırbaşlı yeni ortağı olarak geri döner. Ancak Gracie'nin arkadaşları kaçırıldığında, onu hiçbir şey harekete geçmekten alıkoyamaz! 

Tai Chi Zero: Zengin bir ailenin istenmeyen oğlu, eşsiz kung fu tekniklerini öğrenmek için gittiği kasabanın halkı tarafından reddedilir. Ta ki kasabalıların evleri tehlikeye girene kadar.

Bitirim İkili serisi her Salı 19.30’da TLC’de

Bitirim İkili / Rush Hour: Hong Konglu bir dedektif ve Los Angeleslı espritüel bir dedektif farklılıklarını bir kenara koyup Çinli bir diplomatın kayıp kızını bulmak için birlikte çalışır. Jackie Chan ve Chris Tucker serinin başrollerinde izleyiciyle buluşuyor.

Bitirim İkili 2 / Rush Hour 2: Hong Kong Polis Teşkilatı Baş Dedektifi Lee ve LAPD dedektifi Carter tatil için Hong Kong'a gider. Amerikan elçiliğinde patlayan bir bomba tatil planlarını suya düşürür.

Bitirim İkili 3 / Rush Hour 3: Çin büyükelçisine yönelik suikast girişiminin ardından Baş Dedektif Lee ve Dedektif Carter suçluyu yakalamak için uluslararası bir görevde yeniden birlikte çalışır.

Para Avcısı / The Wolf Of Wall Street: Gözünü para hırsı bürüyen genç borsacı Jordan Belfort kanunları çiğnemeye başlar. İşlediği suçlar ve üst düzey profili kısa sürede FBI'ın dikkatini çeker. Martin Scorsese’ın yönetemenliğindeki filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ve Margot Robbie var.

Ben Efsaneyim / I Am Legend: Robert Neville, biyolojik bir savaşın ardından dünyadaki son sağlıklı insandır. Peşinde ise geriye kalan tek insan türü vardır: kanı için onu avlamak isteyen vampirimsi mutantlar. Will Smith, Alice Braga ve Charlie Tahan başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Koruyucu 2 / Tom Yum Goong 2: Bir tüccarın öldürülmesinin ardından baş şüpheli ilan edilen Kham, hem polisten hem de tüccarın intikamını almak isteyen yeğenlerinden kaçmaya başlar.

İngiliz İşi / London Heist: Silahlı soyguncu ve suçlu olarak yaşamayı kariyer haline getirmiş Jack Cregan babasının cinayetini aydınlatmaya ve ondan kalan parayı bulmaya, hayatını tehlikeye atmak pahasına kararlıdır.

Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption: Haksız yere cinayet suçundan hüküm giyen Andy Dufresne, mahkûmlardan biri olan Red'le şaşırtıcı bir dostluk kurar ve hayatta kalmanın en etkili yolunun “umut” olduğunu keşfederler. 7 dalda Oscar'a aday gösterilen filmin başrollerinde; Tim Robbins, Morgan Freeman ve Bob Gunton bulunuyor.

211: Polis memuru Mike Chandler, rutin devriyesinde bir genci konuk eder. Bir banka soygununun ortasına düşen ikili için işler planlandığı gibi gitmez. Velizar Binev, Nicolas Cage ve Dwayne Cameron başrollerde. 

İhtiyar Delikanlı / Oldboy: Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır.

Ölüm Pençeleri / Unnatural: Küresel iklim değişikliği tüm hızıyla devam etmektedir. Bu sorun ise giderek korkunç sonuçlara neden olmaktadır. Kutup ayıları, bu nedenle mutasyona uğramış ve kana susamış birer canavara dönüşmüştür. Bu durum, birçok insan için korkunç bir dönemin habercisi olacaktır.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar / Mad Max: Fury Road: Çılgın Max, kıyamet sonrası bir dünyada Wasteland'de hayatta kalmak için elit imparatoriçe Furiosa yönetimindeki savaş makinasıyla firar eden bir grup isyancıya katılır. Filmde Charlize Theron ve Tomb Hardy gibi yıldız oyuncular yer alıyor.