Televizyon
01 Oca 2024 09:26 Son Güncelleme: 01 Oca 2024 09:26

TLC'de Ocak’ta da “Her Gün Film Günü”

TLC, Ocak ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Ocak ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Ocak film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Pasifik Savaşı, Son Samuray, Yedinci Hayat, Zafer Bizimdir, Merhamet, Adalet Birliği, Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, Çılgınlar Şehri, Kan Bağı, Fırtınanın İçinde, Çelik Adam, Jiu Jitsu, Matrix serisi, Koloni, Denizin Ortasında, Kara Şövalye serisi , Kana Kan: Hesaplaşma, Suç Çetesi, Yarının Sınırında ve Kana Kan TLC'de ekrana gelecek.

Pasifik Savaşı / Pacific Rim: Canavar Kaiju'nun yakıp yıktığı Avustralya'daki iki kardeş dev bir robotu yöneterek ebeveynlerini ararken yeni yaratıklar, tekinsiz karakterler ve sürpriz müttefiklere rastlar.

Son Samuray / The Last Samurai: Japonya İmparatoru dönem çatışmaları arasında ülkenin ilk ordusunu modern savaş sanatları konusunda eğitmesi için  seçkin bir Amerikan askerini görevlendirir. Edward Zwick yönetmenliğindeki filmin başrollerinde usta oyuncular Tom Cruise, Billy Connolly ve Tony Goldwyn yer alıyor.

Yedinci Hayat / Seven Sisters: Nüfus yoğunluğu yüzünden ailelerin en fazla bir çocuk sahibi olmasına izin verildiği bir dünyada tek yumurta yedizi kardeşler hükûmet tarafından uyutulmamak için mücadele eder. Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close'un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda  Tommy Wirkola var.

Zafer Bizimdir / We Are Marshall: Marshall Üniversitesi futbol takımı oyuncuları bir uçak kazasında hayatlarını kaybeder. Takımın yeni koçu ve hayatta kalan oyuncular futbol programını sürdürmeye çalışır.

Merhamet / The Mercy: Amatör İngiliz denizci Donald Crowhurst 1969'da dünyayı dolaşmak için tek başına yelken açar. Olağan dışı deniz yolculuğu trajediyle sonlanır. Colin Firth, Rachel Weisz ve David Thewlis’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda James Marsh yer alıyor.

Adalet Birliği / Justice League: Dünya uzaylı istilasıyla karşı karşıya kalınca Batman, Flash ve Wonder Woman gibi gezegenin en güçlü kahramanları düşmana direnmek ve insanlığı kurtarmak için birlik olur. Zack Snyder yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot bulunuyor.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi / King Arthur: Legend Of The Swor: Doğuştan gelen hükümdarlık hakkı hain amcası tarafından gasp edilen Genç Arthur, efsanevi kılıç Excalibur'u kayadan çıkararak kaderinin kontrolünü ele geçirir. Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey ve Jude Law’ın başrolde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie yer alıyor.

Çılgınlar Şehri / Asura: City Of Madness: Bir polis dedektifi, yozlaşmış bir belediye başkanı ile siyasi ahlaksızlığı ortaya çıkarmaya niyetli bir savcı arasında kalır. Tarafını seçmeye çalışırken işler karışmaya başlar.

Kan Bağı / Blood Father: Eski bir hükümlü, ailesinden kopuk yaşayan kızı firar edince onu öldürmek isteyen uyuşturucu satıcılarından korumak için kızıyla yeniden bir araya gelir. Mel Gibson, Erin Moriarty ve Diego Luna başrollerde.

Fırtınanın İçinde / Into The Storm: Bir dizi hortum bir gün içinde Silverton kasabasını altüst eder. Profesyonel fırtına avcıları, heyecan düşkünleri ve bölge sakinleri korkunç olayları belgeler.

Çelik Adam / Man Of Steel: Süper güçlere sahip bir uzaylı olduğunu yıllarca saklayan Clark Kent, gezegeninden bir tehdidin Dünya'ya gelmesiyle gerçek kimliğini açıklamak zorunda kalır. Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner ve Russell Crowe başrollerde.

Jiu Jitsu: Farklı bir dünyadan olmak insanlık için bir tehdide dönüştüğünde Jiu Jitsu savaşçılarından oluşan kadim bir birlik Dünya'yı korumak ve insan ırkını kurtarmak için bir araya gelir. Nicolas Cage, Alain Moussi ve Marie Avgeropoulos başrollerde.

Matrix serisi, 17 Ocak itibarıyla her Çarşamba 19.30’da TLC’de

Matrix / The Matrix: Güzel bir yabancı, hacker Neo'yu amansız bir yeraltı dünyasına yönlendirdiğinde şok edici bir gerçeği keşfeder, yaşadığı hayat şeytani bir siber zekânın ürünüdür. Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie-Anne Moss’un başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Lana Wachowski ve Lilly Wachowski oturuyor.

Matrix: Yeniden Yüklendi / The Matrix Reloaded 2: Neo, Trinity ve Morpheus, Matrix'e dönerek üstün beceri ve silahlarıyla baskı ve sömürüye karşı mücadele eder.

Matrix: Devrim / The Matrix Revolutions 3: Neo, Morpheus ve Trinity son gerçek dünya şehri Zion'u insan ırkını esir alan makinaların gazabından korumak için savaşır.

Koloni / Colonia: Kaçırılan sevgilisini arayan genç bir kadın kendini daha önce kimsenin kaçmayı başaramadığı meşhur Colonia Dignidad tarikatı kampında bulur.

Denizin Ortasında / In The Heart Of The Sea: Sene 1820. New England'dan denize açılan bir av gemisi, dev bir balinanın saldırısına uğrar. Sağ kalan mürettebat hayatta kalmak için sınırları zorlayıp akıl almaz yollara başvurur. Başrollerde Chris Hemsworth, Benjamin Walker ve Cillian Murphy izleyiciyle buluşuyor.

Kara Şövalye serisi 22 Ocak itibarıyla her Pazartesi 19.30’da TLC’de

Kara Şövalye / The Dark Knight: Batman organize suçu bitirmek için Gotham'ın idealist avukatı Harvey Dent ile birlikte çalışır. Joker olarak tanınan psikopat suçlunun farklı planları vardır. Christian Bale, Heath Ledger ve Aaron Eckhart başrollerde.

Kara Şövalye Yükseliyor / The Dark Knight Rises: Batman kimliğini geride bırakan Bruce Wayne, Gölgeler Birliği'nin maskeli suçlu Bane'in önderliğinde dirilerek Gotham'ı tehdit etmesinin ardından eski hayatına geri döner.

Kara Kan serisi 23 Ocak itibarıyla her Salı 19.30’da TLC’de

Kana Kan: Hesaplaşma / Kickboxer Vengeance: Genç bir kick boksçu ağabeyinin bir dövüş ringinde ölmesinden sorumlu olan adamı yenmek için katı bir antrenörden eğitim almaya başlar.

Kana Kan / Kickboxer: Retaliation: Abisinin ölümünden bir yıl sonra Tong Po'yu öldürme suçundan Tayland'da hapse düşen kick boksçu Kurt Solan'ın özgürlüğüne kavuşmak için 180 kiloluk bir rakiple dövüşmesi gerekir.

Suç Çetesi / Gangster Squad: 1949 yılında Los Angeles Polis Teşkilatı'nda görev yapmış bir sokak ekibi, gelişmekteki şehirlerini tarihin en amansız mafya liderlerinden birinden kurtarmak için bir araya gelir. Yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer bulunurken başrollerde ise Josh Brolin, Ryan Gosling ve Sean Penn yer alıyor.

Yarının Sınırında / Edge Of Tomorrow: İstilacı uzaylılara karşı ön saflarda savaşan bir asker çatışmada öldükten sonra aynı çatışmayı defalarca yeniden yaşar. Her tekrarda düşmanı yenmeye bir adım daha yaklaşır. Tom Cruise, Emily Blunt ve Bill Paxton başrollerde.

ETİKETLER
#tlc