Gündem
06 Tem 2023 00:55 Son Güncelleme: 06 Tem 2023 00:57

Timsah, yaşlı kadını parçalayarak öldürdü

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. 3 metrelik bir timsah, 69 yaşındaki bir kadını parçalayarak öldürdü.

Güney Carolina’daki Hilton Head Adası’nda bulunan Spanish Wells Golf Kulübü’nün yakınındaki bir lagünün kenarında bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen kadının vahşi bir timsah tarafından öldürüldüğü açıklandı.

Timsah saldırıp onu öldürdüğünde kadın, köpeğini gezdiriyordu, bu, ilçede bir yıldan kısa bir süre içinde ikinci ölümcül timsah saldırısı yaşandı.

Beaufort İlçe Şerif Ofisi, “Kurtarma çalışmaları yapıldı ve bir timsah ortaya çıktı ve kadını tutarak acil durum çalışmalarını kesintiye uğrattı” ifadelerini kullandı.

Olayın ardından timsah güvenli bir şekilde bölgeden çıkarıldı ve ötenazi yapıldı.

Kadının cesedi çıkarıldı ve çarşamba günü otopsi yapılması planlanıyor.

Bu, Ağustos 2022’de 88 yaşındaki bir kadının öldürülmesinin ardından aynı ilçede bir yıldan kısa bir süre içinde ikinci ölümcül timsah saldırısı oldu.

Hilton Head Island Yangın Kurtarma, Beaufort İlçe Yargıç Ofisi ve Spanish Wells güvenlik personeli ile birlikte polis, golf sahasının sınırındaki bir lagünün yakınında olası bir timsah saldırısı raporu için sabah 9.30 civarında çağrıldı.

Kadını kurtarmak için yapılan kurtarma çalışmalarına rağmen, timsah yeniden ortaya çıktı ve kadını kapatarak acil müdahaleyi aksattı. Kadın tepkisiz bulundu ve öldüğü varsayıldı.

Kadının suya nereye götürüldüğü ise henüz netlik kazanmadı. Kadının köpeğinin durumu da şu an bilinmiyor.