Gündem
04 Eki 2012 18:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

THY'NİN YENİ REKLAMI ÇOK KONUŞULACAK! VİDEO

Türk Hava Yolları kırdığı dünya rekorunun şerefine İstiklal Marşlı bir reklam filmi çekti.

UBM Aviation tarafından yayınlanan Official Airline Guide’ın raporuna göre Türk Hava Yolları (THY) en çok ülkeye uçan havayolu unvanını aldı.

Konu ile ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden "Milli Gurur" başlıklı yazılı açıklamada şöyle denildi.

"Türk Hava Yolları olarak yepyeni bir dönemin başındayız. Son olarak ikinci kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları en çok ülkeye uçan havayolu ünvanına hak kazanmıştır. UBM Aviation tarafından yayınlanan Official Airline Guide’ın raporuna göre, 1 Ekim 2012 tarihi itibari ile tüm dünyada faaliyet gösteren havayolları arasında, aktif olarak 90 ülkeye uçan Türk Hava Yolları, dünyadaki tüm havayolları içinde en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olmuştur."

İŞTE O REKLAM FİLMİ VİDEO

SESLENDİRMEYİ TUNCEL KURTİZ YAPTI

Bu başarıyı Türk Milleti’ne armağan edildiği ve başarıyı taçlandırmak için bir reklam filminin çekimlerine başlanıldığının altının çizildiği açıklama şöyle devam etti:

"Bayrağımızı dünyanın dört bir yanına gururla taşıyan Türk Hava Yolları bu başarısını, başarının asıl sahibine, Türk milletine hediye ediyor. Çekimleri 2 aydır dünyayanın birçok ülkesinde devam eden reklam film ile bu başarı taçlandırıldı.

Milli Marşımızın dünyanın çeşitli noktalarında yaşayan lokal sanatçılar tarafından icra edilmesini konu edinen filmin seslendirmesi ise ünlü tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz tarafından yapıldı."

REKLAM FİLMİ İÇİN 130 BİN KM YOL KATEDİLDİ

Türk Hava Yolları tarafından çekilen reklam filmiyle ilgili verilen bilgilerde ise,

"Film için 130 bin km yol katedildi. Farklı ülkelere ulaşım için 95 saat havada kalındı.

Film Türkiye, Mogolistan, Hindistan, Tayland, Brezilya, Fas’ın da aralarında bulunduğu bir çok ülkede çekildi. Gidilen ülkelerde uzun metrajlı bir film yapılacak kadar çok çekim yapıldı. Çekimlerde yaklaşık 40 kişilik müzisyen grubu rol aldı. Film Türkiye’deki televizyon kanallarında aynı anda, saat 21.00’de yayına girdi" denildi.