Televizyon
22 Oca 2011 12:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

TELEVİZYONCULUKTA BU BİR İLK! 10 AYLIKKEN EVLATLIK VERİLEN GENÇ TÜM AİLESİNİ BULDU!

27 yıl önce evlatlık verilen Ersin Öz ailesine kavuştu.

Ersin Doğan adında 27 yaşındaki genç, 10 aylıkken İstanbul’da soğuk bir kış günü bir sepetin içinde bir apartmanın girişine bırakıldı. Polis tarafından yurda yerleştirilen Ersin bir aileye evlatlık verildi. 24 yaşında evlatlık olduğunu öğrenen Ersin, dün (21.01.2011) öz anne babası, kız kardeşleri ve süt annesiyle gözyaşları arasında kucaklaştı.

Ersin Doğan evlatlık olduğunu öğrendiğinde öz anne babasının kim olduğunu öğrenmek için Flash TV’de yayınlanan Yalçın Çakır’ın hazırlayıp sunduğu Gerçeğin Peşinde adlı programa başvurdu.

SOĞUK BİR KIŞ GÜNÜ TERK EDİLDİ

17 Ocak 2011 Pazartesi günü programda canlı yayına katılan Ersin Doğan adlı gencin ailesini Yalçın Çakır ve ekibi 3 gün içinde bularak ortaya çıkarttı. Psikolog eşliğinde haber kendisine verilen Ersin gözyaşları içinde gerçek anne ve babasıyla kavuşacağı günü bekledi.

Dün canlı yayında önce 2 kız kardeşi olduğunu öğrenen Ersin Doğan, kardeşleriyle canlı yayında ilk kez karşılaştı. Alanya’da evlatlık verildiği annesiyle yaşayan ve bir turizm firmasında şoförlük yapan Ersin Doğan ardından öz annesi, süt annesi ve öz babasıyla kucaklaştı.

“KORKUMDAN KIZ ARKADAŞ EDİNEMEDİM”

Yalçın Çakır’a ilk başvurduğunda, “flört edeceğim kız kardeşim çıkarsa diye korktum ve hiçbir bayanla arkadaşlık kuramadım” diyen 27 yaşındaki Ersin Doğan ile öz ailesinin kavuşma anında stüdyoda bulunan tüm konuklar gözyaşı döktü.

Babası ve kardeşleriyle uzun süre sarılıp ağlayan Ersin Doğan’ın öz annesinin kuma gittiği bu nedenle doğan bebeğin babaannesi tarafından kaçırılıp bir apartman boşluğuna terk edildiği öğrenildi. Bu olayı stüdyoda, “benim suçum yok oğlum. Ölmüş insanın arkasından da konuşmak istemiyorum” diye gözyaşları içinde anlatan baba Temel Ateş ile 27 yıldan sonra ailesine kavuşan Ersin Doğan’ın kız kardeşleri  Emel ve Ebru Ateş de gözyaşları içinde ağladılar.