Televizyon
02 Nis 2024 12:09 Son Güncelleme: 02 Nis 2024 12:11

Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi

'Taş Kağıt Makas' dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 6'ncı bölüm tanıtımındaki sahne, yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikayesine benzetildi.

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı dizi 'Taş Kağıt Makas'ta Yeliz Akkaya’nın hayat verdiği 'Meryem'in oğlu Furkan' (Doğa Karakaş) lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor. 'Meryem' olayı kapatmak için 'Bünyamin Emirkıran'ın da (Atsız Karaduman) desteğiyle önce Katar'a sonra da Amerika'ya gitmesine karar veriliyor. 'Avukat Harun Yakar' (Ozan Güven) ise duruma isyan ediyor.

Yaşanan olayın nasıl sonuçlanacağı ise dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun ve Bülent Seyran gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' yeni bölümü ile 3 Nisan akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.