Televizyon
20 Ara 2011 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

TAMER KARADAĞLI FENA KIZDI! OKAN'IN EŞİ ŞİRİN'E VERDİ VERİŞTİRDİ!

TV 8'de konuşan Tamer Karadağlı, Okan Bayülgen'in eşi Şirin Ediger'in twitter'daki sözleri üzerine sert konuştu.

TV 8’de konuşan Tamer Karadağlı, Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger’in twitter’daki sözleri üzerine sert konuştu: "Ben böyle olmasını istedim. Bundan da sanane!”

TV 8’de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Tamer Karadağlı hem yönetmenliğini yaptığı filmi anlattı hem de Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger’e saydırdı.

ŞİRİN EDİGER, BUNDAN SANANE…

Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger’in Amerika’da doğum yapan ünlülerin isimlerini vererek, “Burada doğuranlar geri zekâlı mı oluyor, memleketimizin nesi eksik?” şeklinde twitter’a bir yazı yazması, bu yazıda eski eşi Arzu Balkan’ın da adının geçmesi Tamer Karadağlı’yı kızdırdı.

Karadağlı, şunları söyledi:

Kızımın Amerika’da doğmasından kime ne? Ben sana kızının adını niye İstanbul koydun diyor muyum? Sana ne? İki pasaportu olacak. Bunun artılarını kullansın istiyorum. Çünkü hepimiz Türk pasaportuyla yurt dışına çıkarken çok sıkıntılar yaşıyoruz. Ben kızımın bu tür sıkıntılar yaşamasını istemiyorum, bu kadar. Türk parası Amerika’ya akıyor gibi mevzulara girersek eğer yani milliyetçilik duygularına, o zaman ben de sana niye kızını Fransız mürebbiyelerle okutuyorsun, niye Fransız markası gözlük takıyorsun, niye bilmem ne marka arabaya biniyorsun diye sorarım? Yani buralara girersek sonu yok. Ben böyle olmasını istedim. Bundan da sanane!”

"FİLMİ ESKİ EŞİMİ VE KZIMI OYNATARAK UCUZA GETİRDİM!"

Karadağlı, yönetmenliğini yaptığı “SüperTürk” filminin 17 Şubatta vizyona gireceğini söyledi.

“İlk başlarda ben filmde oynamak istemedim. Ama ekip ısrar edince rol aldım. Bu filmde eski karımı, kızımı oynattım, filmi ucuza getirmeye çalıştım. Kapıyı açık bıraktık, devamı gelebilir. Gişe yaparsa ikincisini de yapacağız. Ödülleri ve festivalleri sevmiyorum. Ben komik, güzel ve keyifli bir iş yaptığıma inanıyorum. Bu karşılık görürse ne güzel, yoluma devam ederim. Ama karşılık görmezse de üzülmem. Yönetmenlik yapmaya, film yapmaya devam etmek istiyorum. Bir dünya kurmak çok güzel.”